2012 fortsättning

Juli:
De var en av dom roligaste månaderna på väldigt, väldigt, väldigt länge! Månaden började med att jag, Bea & Ellinore fick biljetter till våran älskling. JUSTIN BIEBER. Åh så jäkla lycklig. Var även ute och åt med Bea, Tobias & Patrik. Väldigt mysigt faktiskt. Den 13/7 åkte jag, Josefin, Sofie & Sofie till Turkiet. Bland det roligaste och bästa jag har varit med om. Har nog aldrig haft så kul någonsin!!! Sen när jag kom hem därifrån så fortsatte festandet med min bästa. Mycket rolig månad.
 
 
Augusti:
Jag umgicks mycket med Bea & Z. Även Patrik & Johanna. Sen åkte även jag, Patrik, Z, Bea & Tobias till min farmor och farfar på torpet. Där jag även träffade mina kusiner, faster & kusin barn. Åh blir så glad när jag bara tänker på dom! Och så kom såklart min älskade Ashley. Jag berättade ju i Januari då jag fick veta att en nära vän skulle få bebis. Så den 27/8 kom prinsessan till världen. Jag kan inte vara mera lycklig för eran skull Micke & Linda. Och slutet på månaden sluta med att jag & Ellinore jobbade på konserten Coldplay. De var ganska häftigt faktiskt. Juste! Jag färgade även mitt hår mörkt igen.
 
 
September:
Skolan hade såklart börjat. Sista året i skolan. Gud så skönt! Jag umgicks mycket med Johanna & Patrik under september. Även Ashley, Linda, Z & Bea såklart. Det var även maskerad fest i slutet av månaden.temat var "Ups jag har kommit fel". Då var jag utklädd i mina turkiet kläder och min förklaring var. "Jag skulle till Turkiet, men hamnade här" Hehe. Inte så kul kanske. Men tänkte sätta på mig min OnePiece först. Men så blev det inte.
 
 
Oktober:
Lekte med Z & Bea, Linda & Ashley. Köpte nördbrillor, köpte ny jacka, festade, myste med min älskling. De var en kortfattad månad. Hehe. Men bilder säger ju en del också. Så titta och njut!
 
 
 
November:
Som vanligt var jag mycket med Z & Bea, Ashley & Linda. Även med Sara & Johanna. Jag festade som sagt denna månad också. Sen var det även Ashleys dop. Jätte fint verkligen!! Sen fyllde Erica år. Patrik syster. 19 barrar. Så då gjorde vi (mest Karina & Erica) smörgostårta. HELT OTROLIGT GOTT! Bröt även mitt löfte som jag hållt i flera månader/ÅR! Jag kollade på twilight. Och jag kan inte säga annat än att jag älskar dom filmerna.
 
 
December:
Som sagt, myste mycket med Z & Ashley + deras mammor. Zakarias fyllde även ett helt år. Åh min stora kille! Sen kom nästa födelsedag. Jo Sandras. Äntligen var det din tur att fylla 18år! Så vi gick ut på krogen och hade det faktiskt ganska kul. Eller jag hade det kul iaf. Hehe. Sen några dagar senare där så åkte jag & bästa till Sofie och drack med henne och Ronja. Vi hade det faktiskt sjukt trevligt med prat och skratt. Som fortsatte ut på krogen. Då vi även såg Malcom som var med i X-faktor. Sen var det julafton som jag tillbringade tillsammans med Patrik och hans familj. Juldagen så firade jag med mamma, morfar & mina två bröder. Mycket mysigt. Sen närmnade sig nyår. Och ojojoj det var kul. Och jag vill mera säga att jag har haft ett sånt sjukt bra år. KÄRLEK PÅ DETTA. Hoppas att detta år 2013 blir minst lika bra om inte bättre.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0