Blä

Idag orkar jag verkligen inte blogga. Blev en hård natt igår. Vi syns imorgon. Puss

HEJ MISSEN

Igår vart det inte speciellt mycket bloggande. Men nu sitter jag här igen med Ida.

Igår så gjorde vi en massa videos, gud så kul vi hade. För er som har missat dom så finns dom på min facebook. För er som än vän med mig såklart. Hehe!! Sen kom Patrik och hämtade mig då vi åkte förbi macken och sen var det big brother. Yey!

Sen idag har jag bara varit i skolan. Sen gick vi förbi centrum och nu har vi precis ätit lite. Kommer väll inte hända så mycket mera kan jag tänka mig. Vi funderar på att dricka ikväll. Men vi får väll se hur de blir med de. Hehe. Och nej jag är inte alkis. Men de är ju för tusan det ända man kan göra denna håla..

Nä nu ska jag vara tyst. Ses senareeeee ;-)



Idis

Halloj, just nu sitter jag hemma hos Ida. Fick lite mat och jag säger bara, "MMMMH". Shit vad gott det var. Hehe. Nej men nu håller hon på och fixar sig sen ska vi ta lite bilder hehe. Sen får vi se vad vi hittar på. Vi är ju som vi är så de blir säkert kul.

Vi hörs lite senare :-) Kram kram

34 dagar kvar

Åh, nu är det bara 34 dagar kvar tills jag fyller 18år. Åh jag längtar såååhäärraa mycket!

Just nu sitter jag här hemma i min säng och lyssnar på musik. Jag ska snart in till Södertälje för att träffa Jossan. Sen ska vi göra lite ärenden och kolla runt lite tror jag. Efter stan har jag ingen aning om vad som händer. De lär ju märkas och ses.


Godmorgon allesammans

Hejsan. Igår kollade jag och Patrik på big brother. Och även igår frågade han mig hur tusan jag kan kolla på dedära pogramet. Hehe. De är ju såp bra. Ja när de slutade iallafall blev jag grymt sugen på chedar popcorn. Så jag övertala Patrik att åka till macken. Och de gjorde vi. Sen satt vi och tjockade oss, sen sov vi. Så nu ligger jag vaken här i min ensamhet. Älskling drog någonstans vet inte vart, bryr mig inte så mycket heller. Hehe. Jag ska försöka sova en stund till. Men vi får väll se hur de går. Men sen när jag vaknar iallafall ska jag in till Södertälje med Jossan. Ja. Men nu sätter jag punkt. Hejs :-)

Ett förtroende är som ett suddigumm, blir mindre och mindre för varje gång man gör ett misstag.


Låångt inlägg

Hej, jag är jätte ledsen för sån dålig uppdatering verkligen! Men nu är jag här igen och nu skriver jag för fulla gubbar. Hehe..

Nej igår åkte jag och Sofie och kollade på bio. Vi kollade på "en gång i phuket". Helt okej film. Men absolut inte den bästa jag sett. Den är mera en hyr film. Så jag rekomenterar den inte att gå och kollas på bio. Nej nej nej. Men den är helt klart värd att se. Både rolig och lite kärlek inblandat. Hehe.

Ja och sen när jag kom hem till Patrik så började mitt älskade big brother hehe. Åh de är ju sååå bra,
- Hade din mamma en svår förlossning?
- Eh, nej vadårå?
- Nej jag tänkte bara efter som halva fittan sitter kvar i ansiktet på dig.

ÅÅÅÅH SÅ JÄVLA SKÖN, HAHA! Nej men gud. Hehe, jag ska vara tyst. Känns som jag låter som värsta freeket. Hah! Nej men och idag har jag varit i skolan. IS ÖVERALLT. Skulle egentligen åkt till min syster och träffa henne och min andra lossas syster. Men så blev det inte. Alldeles för halt på vägarna.. Tråkigt nog. Men de får väll bli någon annan gång hoppas jag.

Sen efter skolan så gick jag och Ida till banken och sen till grillen och käkade. Sen drog jag till garaget där jag hittade min pojke. Han höll på och fippla medans jag dunkade musik. Hehe. Sen åkte vi hem till honom. Det slutade med att vi somnade. Så nu har jag varit hemma ett tag, duschat och ätit och längtar tills klockan slår tio.. Hehe. Nej detta inlägg blev vääääldigt långt. Men det blir nog ett godnatt inlägg. Annars säger jag godnatt redan nu :-)


Ah

Hejsan. Ja de har blivit dålig uppdatering på bloggen idag. Men imorgon så skriver jag om min dag. Nu ska jag faktiskt sova. Imorgon är det skola.. Godnatt

Godmorgon

Hejsan. Somnade inte fören runt sju imorse. Hjärtat blev ut ringd klockan fyra. Men kom hem redan klockan sju igen. Maskinen var tydligen inte på hans sida. Hehe. Så när han kom hem gick det att sova. Och efter de sov jag som en gud. Snart ska jag hem och duscha. Ikväll blir det bio med mina finaste. Mysigt :-) Vi hörs senare. Puss

Big brother

Åh jag är kär. Jag måste nästan köpa 24/7, jag är helt såld redan nu. Igår kunde jag inte hålla mig efter alla gått in i huset. Var tvungen att kolla på "snacket" på mobilen till och med. Hehe. Egentligen förstår jag inte ens hur jag kan tycka att de är bra.
MEN GUD VAD JAG LÄNGTAR TIL IKVÄLL. Hehe ;-)

Nej nu vill jag hitta på något kul. Jag skulle kunna göra vad som helst. Bio, skämma ut mig, handla något sjukt. Bara för att göra något. Men mina vänner är upptagna eller tråkiga. Vilket inte är okej. Men vi får väll se vad dagen erbjuder. Vi hörs senare. Pussis


Jag har mitt huvud över ytan, jag kan andas lugnt

Halloj igen! Jag har precis klivit upp ur sängen. Mitt hjärta är och besiktar sin bil och sen skulle han göra något annat. Skulle egentligen följt med. Men tror han såg på mig att jag var helt slut. Hehe. Så jag stannade kvar. Så nu har jag legat i sängen i två timmar typ. Super skönt faktiskt.

Och för er som tror att jag aldrig är i skolan. Grejen är den att jag ska egentligen ha praktisk måndag, tisdag & torsdagar. Men.. Ja jag erkänner de. Hehe, jag är för lat för att fixa något. Jag vill inte praktisera. Jag vill ha extra jobb. Men jag har faktiskt börjat fundera nu. Så jag ska nog ta mig i kragen snart och ta mig att skriva ett CV och så och försöka hitta ett extra jobb. För extra pengar säger man ju inte direkt nej till.

Nej nu ska jag inte tråka ut er. Ska försöka komma på något lite roligare att skriva om än mitt liv och vardag. Hehe!


Bjuder på en bild från Grekland 2008 :-)


yey

Hej. Igår gick de inte att blogga via mobilen. Ingen aning varför. Men jag skriver om en stund. Tänkte mest säga godmorgon bara. Hehe . Puss :-)

Städat

Halloj, jag har precis städat Patrik rum. Men sparade dammsugningen till honom. Hehe, gud jag måste nog vara världens bästa flickvän alltså. Haha! Nej men inatt blev det inte speciellt mycket sömn, ingen aning varför. Jag vaknade ju vid halv sju och somnade inte om fören runt nio tiden. Sen vaknar Patrik vid halv elva och då kunde jag inte somna om. Så jag kollade på melodifestivalen och myste i sängen till halv två.

Och nu sitter jag här i soffan. Funderar på att bara sitta hemma hela dagen/kvällen. Det är ju endå söndag. Det händer ju inte speciellt mycket på en söndag. Så vi får väl se. Men nu sätter jag punkt för detta inlägg. Hejs :-)


1158

Börjar vakna till nu. Men jag är så fruktansvärt trött endå. Och fortfarande ganska sugen på tacos hehe. Men jag vet inte. Nej jag har verkligen inget att skriva om. Patrik är på biltema med Ludde. Eh ja.. Vi hörs senare :-)

0812

Halloj. Jag blev lite runt om fötterna igår så jag glömde helt bort att blogga.. Inte okej! Just nu ligger jag här i sängen och är fruktansvärt sugen på tacos. Vilket jag har varit över en timma nu. Och facebook håller mig vaken. Nä blä orka, typ eller vadå.. Haha nej ska väl försöka sova igen. Natti hörs senare :-)

Tråk lördag som vanligt

Förlåt för dålig uppdatering igen.. Vaknade, spelat skipbo med Erica och käkat. Snart ska jag röra mig in mot nykvarn och dö tror jag. Jag och Ida vill dricka. Men vi får se hur det blir med de. Vi hörs senare. Puss

Fredag

Just nu ligger jag här i sängen och kollar på "snygg sexig och singel" för andra gången idag faktiskt. Nej men jag är så sjukt sugen på något men vet inte riktigt vad.. Dipp kanske. Åh gott! Älsklingen min har somnat. Han börjar känna sig dålig stackarn. Nä men jag ska väl kolla klart på filmen sen gå och lägga mig tror jag. Godnatt alla söta. Hoppas ni har haft en toppen fredag :-) Pusspuss

Potatis

Hejsan, idag har jag inte haft direkt lust att blogga. Inte tid heller för den delen.

Väcktes av Erica, Patriks syster klockan ett idag. Gick upp och började spela kort med henne och deras mamma. Vi satt till klockan fyra. Då Patrik slutat jobba och kom hem. Men vi fortsatte att spela. Sen vart de mat. Och jag och Patrik hade innan de lossas bråkat och fortsatta lite under måltiden. Eftersom det slutade med att jag hade potatis i hela håret och ansiktet plus en trasig tallrik. Hehe.

Men de gav oss alla ett gott skratt. Sen drog Patrik iväg då började jag, Erica och Karina spela kort igen. När Patrik kom tillbaka så åkte jag hem och duschade. Super skönt!!

Nu sitter jag och pratar i telefon med Ida, min pärla som ska ut på krogen för första gången. Sööt! Nej sen sitter och väntar på Sofie, Sofie och Jossan. Men ingen aning om vad vi ska göra. Kanske ta ett glas vin eller något. Sen ska jag hem till min pojk.

Nä nu säger jag hejdå. Vi kanske hörs senare. Pussis


Blev en bild som jag tog i Egypten. Åh jag vill ha sol och värme nu :-(


Trötter

Halloj. Just nu går parnormal activety 2 på tven. Jag är super trött och älskling sover som en stock. Nej jag ska nog gå ner och ta mig en garre och sedan upp och sova. Är verkligen super trött. Vi hörs imorgon. Godnatt :-)

Min lilla släkt från mammas sida




Halloj, blev nyss tagna några foton tagna. Så jag var bara tvungen att lägg in två av dom. Det var verkligen länge sen jag träffade mina kusiner och min morbror. Sist jag träffade Linn var hon nyfödd. (Hon som sitter i minn knä). Och Hanna blir bara större och större hon ska nämligen börja på sexårs efter sommaren. Shit vad tiden går fort.. Nej men nu ska jag gå ut och vara lite social igen. Hejdå så länge :-)


Torsdag

Hejsan alla goisar. Idag sov jag inte speciellt bra. Ingen aning om varför. Men men.

Jag gick upp klockan elva idag för att sedan dra mig mot stan med Ida. Hon hittade en kjol, skor och puder. Medans jag inte hittade en skin jacka. Äntligen. Inte för att jag har köpt den än. Men jag har lagt undan den så nu när morfar kommer så ska jag flörta lite.. Hehe. Han har ju så mycket pengar då borde kan kunna ge mig lite för en jacka som jag faktiskt behöver. Haha!

Nä, men snart kommer då min morfar, mina två små kusiner, morbror och hans fru. Ingen aning hur länge dom ska stanna och så. Men när dom har dragit ska jag nog höra av mig till Patrik och dra hem till honom och försöka att bli trött. För imorgon är det skola igen. Blää! Jag vill inte. Men men, börjar tolv så det är inte så jobbigt kanske.

De är även fredag. Men jag har ingen aning om vad som händer. Dom flesta av mina vänner har ju gått och blivit 18. Betyder att dom går ut på krogen medans jag sitter här.. Som jag ska göra i 42 hela dagar till. Sen är det min tur att göra stan osäker. Haha ;-)

Nej men nu ska jag sätta punkt. Skriver lite senare om vad som händer resten av kvällen och kanske något roligare än bara om mitt tråkiga liv. Hehe! Hare så bra så länge.


-

i will always be beside you untill the very end. i will smile when you smile & i feel all the pain you do. if you cry a single tear, i promise i will cry too!


Varje spik har sitt slag, varje lås har sin nyckel

99 saker du kanske inte visste om mig?

1. Ditt namn? -  Madde Gidetun
2. Exakt ålder? - 17
3. Vart bor du? - Nykvarn
4. Syskon? - Ja, tre bröder
5. Husdjur? Ja
6. Färg på ditt hus? - Gult
7. När är du född? - 28 mars 1994
8. Klass? - Hp10
9. Vilket år tar du studenten? - 2013
10. Något jobb? - Nej
11. När ska du sova ikväll? - Om en stund typ
12. Mitt största intresse? - Dans
13. Duschat idag? - Nej
14. Kramat någon idag? - Ja
15. Pussat någon idag? - Yes
16. Vad har du ätit?- En pizza och lite godis
17. Dagens klädsel? - Just nu, mjukis, strumpor och tjocktröja
19. Dagens sötnos? - Helt klart min Patrik
20. Dagens roligaste? - Hm, jag vet inte
21. Har du många vänner? - Tillräckligt
22. Vad ska du göra idag? - Sova?
23. Vem kramade du senast? - Sofie
24. Hur många vill du ha sex med? - Vadå vill?
25. Hur många har varit otrogna med dig? - Öh?
27. Har du pojk-/flickvän? - Ja
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Markus
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Sandra Nordström "<3<3"

FAVORIT:

31. Film? - Björn bröder 2
32. Låt? -  Just nu, "let do it again - j boog"
33. mat? - Mammas korvstroganoff
34. Dryck? - Cola
37. Stad?  Ööh? Typ ingen så
38. Land?  Något varmt
39. Ämne i skolan? - Inget
40. år? Jag vet inte

SENASTE:

41. Personen du tänkte på? Patrik
42. Personen du kysste?  Patrik
43. Gången du spydde? Läänge sen
44. Gången du grät?  I lördags
45. Pizzan du åt? - Med champinjoner och ost
46. Gången du var i göteborg?- I sommras
47. Gången du var i stockholm? - Igår
48. Gången du var full?  Lördags
49. Gången du var hög? - Haha va?
50. Personen som såg dig gråta? Sofie & Sandra

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? - Svart
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Både och
54. Tv-spel eller datorspel?  Jag vet inte
55. Singel eller upptagen? - Beror på. Men just nu upptagen!
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Åååh lääänge sen... Saknar!
58. Ragga eller bli uppraggad? -  Både och.
59. Big brother eller paradise hotel? - BB!!
60. Svart hår eller blond? Spela roll
61. Blåa ögon eller bruna? Spelar ingen roll
62. Choklad eller lakrits? - Choklad
63. Göteborg eller stockholm? - Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - Cola
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - Inget av de
68. Älska eller älskas? - Båda
69. Leva eller dö? -  Leva

ANTAL:

70. Personer du älskar? - Dom närmsta
71. Personer du hatar? - Det finns ju några
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Dom som älskar mig kanske? Haha
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - En
74. Glassar du ätit på en dag? - Vet inte
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Minst en iallafall
76. Gånger du haft minnesluckor? - En gång
77. Piercingar har du? - Tungan, naveln & läppen
78. Personer du saknar just nu? - Ingen tror jag
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Två gånger tror jag

VEM:

80. Vill du kyssa nu?  Om någon så Patrik
81. Ska du träffa imorgon? - Ida
82. Sjöng du senast för? - Mig själv haha
83. Hade du senast en msnkonversation med ? Oj, de var många år sedan.
84. Spelade du tv-spel med senast? Ingen aning...
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Patrik?
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Finns några
87. Förtjänar att dö? Haha!!
89. Vill du sova brevid inatt? Patrik? Haha

VAD:

90. Gör dig glad? - Mina finaste
91. Gör dig ledsen? - Vissa tankar
92. Vad vill du helst göra nu? - Mysa in mig hos min älskling
93. Önskar du att du slapp göra? - Gå i skolan
94. Vill du ha nu? - En mysig säng
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Alltså ingen aning
96. Längtar du till? - Sommaren och bättre tider
97. Tycker du om dina betyg? - Dom får väl duga
98. Ångrar du i ditt liv? - En hel del saker faktiskt
99. Är det bästa som har hänt dig? - Det finns mycket, men just nu är det Patrik faktiskt.

Förlåt!!

Hej, förlåt för att jag inte bloggat något idag. Men jag vaknade klockan fyra men gick inte upp ur sängen fören sex kanske. Då jag åkte hem och käkade sedan ut och träffade Sofie. Vi drog till ica sen vidare till gårn och inte gjorde speciellt mycket.

Efter de så stod jag, Sofie, Eddie och Adam och pratade om typ allt möjligt. Sen började vi dra oss mot Sofie. Där jag och hon fasnade och började prata om allt möjligt. Sedan hoppade jag på bussen till älskling. Han har ju sovit sen klockan fem idag. Eftersom han jobbat hela natten. Så nu sitter jag här vid datorn. Ska snart kolla på efterlyst och livet blir bättre på tv3 play.

Sen ska jag nog gå och lägga mig jag med. För imorgon ska jag in till Södertälje med Ida. Där vi kommer träffa Lisa i think. Sen senare på kvällen kommer min morbror och mina små kusiner förbi hos mig. Så då ska jag vara hemma och träffa dom. Sen får vi se vad jag resten av dagen. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva längre. Börja tycka att de börjar bli tråkigt att blogga. För jag skriver bara om mitt tråkiga liv. Förslag?

Hejs!


Mellan nio och ett. Rätt dåligt liv må jag säga

Blä.. Efter jag väntat på bussen i över en halvtimma kom vi inte längre än några stationer. SEN VAR DET STOP. Det stod två bussar i astrabacken. Ja ni hör ju. Backen. Sen ska dom försöka komma upp. Sen satte ena bussen i backen för att rulla back för att få lite fart. Men nej nej, dom krockade. Så alla i våran buss fick hoppa ur. Tur att Patrik var vaken och kunde komma och hämta mig. En kompis lossas mamma fick också skjus hem till Nykvarn.

Men sen tog de inte lång tid innan vi kom hem då Patriks syster Erica ringer till deras mamma. Jo hennes pojkväns bil hade lagt av på gamla vägen mellan nykvarn och södertälje. Så vi åkte dit för att hjälpa honom. Även deras pappa hjälpte till. Dom fick dra bilen hem hit. När allt de var klart så skulle jag och Patrik gå och lägga oss.. Men nej. Då ringer hans mobil. Jo han var tvungen att åka ut och ploga. Så nu ligger jag här i min ensamhet IGEN. Åh fml.. Haha. Så är det skola imorgon också. Klockan ringer strax efter sju. Hoppas att bussarna inte går. Då kan jag sooova. Haha nej vad dålig jag låter. Nej men gud. Jag har skrivit en bibel genom mobilen.. Eh aja.

Nej nu ska jag sova. De har varit en rätt anträngande dag endå. Tycker även lite synd om min sötnos. Men jag tackar ju inte nej till en egen 1.40 säng direkt. Haha. Förutom att de känns lite tomt. Får krama om det kalla och tunna täcket och hoppas på det bästa. Godnatt alla goisar. Hoppas ni haft en bättre alla hjärtans dag än jag ;-)

fml....

I väntan på bussen. Åh jag avlider. En halvtimma kvar innan den kommer. Plus att min mobil håller på att dö.. fml hejdå

Tisdaaaag

Hejsan. nu är jag äntligen påväg hem efter en hel dag med Rebecca. Hon fixade mitt hår som ni ser på bilderna. Bjuder på mitt underbart fina ansikte. Haha. Nej med just nu står det still på pendeln. Något signal fel eller vad dom sa.. Kul jag som bara vill hem till sängen. Ah med tillbaka till dagen. Blev fixad och så. Sen fick vi alla modeller go catwalk. Och det var nog bland det pinsammaste jag gjort haha. Blev även fotograferade på catwalken. Hehe. Ja men det har endå varit en trevlig dag. Och nu började tåget rulla igen. Skönt. Hehe. Men skriver senare. Puss

Bussen

Just nu sitter jag på bussen mot beccas skola. Tänkte bara förmedla att jag lever. Haha ;-)

Just nu.. Södertälje Centrum

Hejsan alla söta. Just nu sitter jag på bussen till Östertälje. Sedan ska jag byta till pendeln mot Märsta. I Älvsjö byter jag pendel mot Västra haninge där jag sedan hoppar av i Handen. Just där kommer ni hitta mig idag. Haha. Nä men jag är så sjukt trött. Att se mitt hjärta ligga och sova när jag går upp är inte speciellt vanligt. Men ah. När jag kommer fram ska jag äta en ordentlig frukost. Känner att redan nu att magen söker efter mat. Tur att jag har en klubba som får lätta min hunger. Men då är jag ju säkert hungrig igen om en kvart. Haha meningslös jag är ;-) Nä men de bjuder jag på. Nu sätter jag punkt så hörs vi när jag är framma. Hejs :-)

Godmorgon. Bussen mot östertälje går om en halvtimma. Nästa Handen! :-)


En simpel lista

1. Hur gammal är du om fem år? 23

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Johanna Lilliesköld

3. Hur lång är du? ca 164 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Wallander igår 

5. Vem ringde du senast? Mamma

6. Vem ringde dig senast? Ida Kung

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "i mitt"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Både och. Men mest ringa tror jag.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? Idag

11. Vilken ögonfärg har du? Brun, gul, gröna

12. När vaknade du i dag? 12.30 typ?

13. Vilken är din favoritjulsång? Har ingen

14. Vilken är din favoritplats? Sängen

15. Vilken plats föredrar du minst? Jag vet inte. Men sjukhus kanske?

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Någonstans i världen med min familj

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Inget speciellt tror jag
18. Vem fick dig verkligen att skratta senast? Patrik

19. Hur stor är din säng? 120

20. Har du stationär eller bärbar dator? Både och

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan? Eller jag har trosor på mig
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4st
23. Hur många landskap har du bott i? Ett. Men halft i två.

24. Vilka städer har du bott i? Södertälje, Nykvarn & Katrineholm. Halft i Katrineholm
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor

26. Är du social? Ja oftast
27. Vilken är din favoritglass? Twister
28. Vilken är din favoritefterrätt? Har ingen
29. Tycker du om kinamat? Ja

30. Tycker du om kaffe? Nej usch

31. Vad dricker du till frukost? Om jag äter frukost.. Hum, de som finns. Haha

32. Sover du på någon särskild sida? Nja, vet inte

33. Kan du spela poker? Nej

34. Tycker du om att mysa/kela? De är det bästa som finns!

35. Är du en beroendemänniska? Ja typ

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp

37. Vill du ha barn? Ja, men inte just nu :-)

38. Kan du några andra språk än svenska? LITE engelska haha

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng. Får ofta utslag och sveda när jag badar i hav.

41. Vad spenderar du helst pengar på? Helst.. Kläder & skor. Men de brukar bli ciggaretter...

42. Äger du dyrbara smycken? Nej det tror jag inte

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Ncis

44. Kan du rulla med tungan? Haha va?

45. Vem är den roligaste människan du känner? Hm.. Vet inte. Finns många

46. Sover du med gosedjur? Haha ja faktiskt. När jag sover hemma. Då har jag min kallekanin ;-)

47. Vad har du för ringsignal? "Smoke weed every day"

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ingen aning, fråga min mamma

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min bh

50. Flirtar du mycket? Med Patrik, ja!

51. Kan du byta olja på bilen? Fan vet jag? Haha

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Har inte körkort

53. Vilken var den senaste boken du läste? Läser inte. Men tror det var "pojken som kallades det"
54. Läser du någon dagstidning? Nja

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? Ibland

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Ingen aning

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? En fin text

59. När var du i kyrkan senast? Ja du, ingen aning

60. Är du lycklig? Till och från. Men oftast ja!


nattsi

De blir inget mera inlägg ikväll. Jag ska upp tidigt så lilla jag ska försöka komma i säng i tid. Så nu sätter jag pungt för denna dag så hörs vi imorgon istället. Natti sötnosar! :-)

En bild på ditt rum




Det blev inte en bild. Men då hade jag aldrig fått med hela mitt rum. Men såhär ser mitt rum hemma iallafall. Jag vet det är inte dirket städat. Men om jag ska vara helt ärlig trivs jag med att ha kläder och sånt på golvet. Då känner jag mig hemma. Men skulle jag skaffa eget tror jag att det kommer vara helt tvärt om. Kommer nog städa ihjäl mig då. Haha. Men men, ja. Detta är mitt rum iallafall..

Men nu ska jag ut och träffa Johanna. Vi hörs senare. Då ni får veta vad jag önskar just exakt för tillfället. Vi hörs senare. Puss och kram!


Måndis

Duschade för ett tag sedan. Så nu känner jag mig fräsh igen. Haha. Så nu ska jag trycka i mig en billys och se glad ut. Imorgon är det alla hjärtans dag och jag ska till min syster i Stockholm. Hon ska styla mig lite. Något som är viktigt för hennes betyg. Så självklart ställer jag upp. Jag som endå är ledig.

Så nu sitter jag här. Väntar faktiskt på att finaste Sofie ska höra av dig. Måste även träffa Ida. Måste ju ha mitt smink som jag glömde hos henne i lördags. Hehe.

Nej tack för mig. Vi hörs senare alla goisar :-)


Morning

Hejsan! Jag vsknade för en liten stund sen. Jag känner mig jätte smutsig och äcklig. Blä. Så jag ska väll snart dra mig hemåt och duscha och lite sånna grejer. Skönt. Men vi hörs lite senare. Hejs :-)

0125

Hejsan hoppsan. Idag har jag verkligen inte gjort något alls. Efter jag kollat på melodifestivalen så började jag kolla på "elsas värld" på tv3 play. Tyckte de var väldigt bra. Så nu har jag kollat på 15 avsnitt. Nästa kommer ut på torsdag. Jag längtar lite faktiskt. Och nej dom är inte speciellt långa 10 eller 15 min max. Hehe. Ja vad ska man säga. Jag ska nog gå och lägga mig nu. Börjar känna mig lite trött faktiskt. Så får vi se vad morgondagen har att erbjuda. Godnatt alla goa och söta :-)

Bilder från igår :-)


Fånga dagen

Hejsan hoppsan. Nu har jag precis kollat klart på melodifestivalen. De är faktiskt ett måste för mig att följa dedära. Haha, har följt de sen jag typ var fem år eller något. Har inte missat ett ända program. Igår när jag kom på att de var lördag och att de hade börjat så började jag nästan gråta om jag ska vara helt ärlig. Haha pinsamt! Men men, är man uppvuxen med de är kan man inget göra!

Nej jag ska väl snart röra mig in mot Nykvarn tror jag. Känner att jag behöver en dusch och lite sånt smått och gått. Ikväll ska jag flörta lite med mamma. De är ju trotts allt söndag. Och de betyder att man får tjocka sig till walander ikväll. Åh längtar.

Men nej, nu ska jag sätta pungt. Ska gå ut och ta mig en cigg och piggna till lite. Kan inte vara bakis hela dagen/kvällen. Hehe. Vi hörs lite senare. Hejs :-)
  


Just nu.. Melodifestivalen :-)


Söndag

Hejsan hoppsan. Igår var jag oh firade Ida. Hade verkligen super mysigt. Vi drog sen vidare hem till Linda och fortsatte att dricka. Och jag fick i mig en hel del så nu skulle jag kunna dö för en pizza alltså. Så Patriks mamma var nyss uppe och frågade mig om jag ville ha en billys. Åh tack gud. Haha ;-) Patrik där emot är inte hemma. Han är och hjälper Ludde med något. Men men. Nä nu ska jag väll ta mig upp och gå ner och äta en billys.. Åh mums! Hörs senare, hejs!

Panik... Vilken klänning ska jag ha ikväll?

Godmorgon! Har legat vaken en liten stund. Patrik ligger fortfarande och sover så sött. Ska väll snart börja vakna till liv och väcka älskling. Jag är sugen på godis. Mums! Lite senare idag så ska jag till bästaste Ida som fyller 18år idag. Grattis igen älskling. Sen ikväll ska vi festa gärnet. Ååh super kul. Jag längtar sååå mycket. Nä vi hörs lite senare. Puss puss

Underbart sällskap

Har varit och firat Ronja. Super trevligt och god mat. Jätte trevligt. Och just nu sitter jag och pratar med Ida och Linda. Några shotar har även gått ner. Snart fyller Ida år och vi ska till terassen. Mysigt. Vi hörs senare. Puss

1025

Godmorgon! Ja inatt har jag inte sovit speciellt mycket.. Plus så väckte Patrik mig för tidigt så sova ut fick jag ju inte heller göra. Idiot ungen. Hehe! Nu sitter jag iallafall här påklädd och klar för att dra till skolan och ha svenska och historia. Sen ska jag nog hem och duscha och lite sånt sen ska jag vidare hem till Ronja som fyllde 19år igår. Så vi ska dit några tjejer och fira henne.

Sen ska jag kanske följa med Ida till terasses efter tolv idag eftersom mitt hjärta blir 18år imorgon. Jävla unge. Haha, man blir ju avis liksom.. Nu är det 47 dagar kvar. ÅÅH JAG LÄNGTAR!!!

Nä, nu ska jag gå ner och cheka läget, kissa och lite sånt. Sen gå mot bussen som går 53.
Vi hörs senare. Hejs svejs :-)

Hatar att inte kunna sova...

Klockan är halv fem och jag sover inte. Patriks syster verkar inte heller vara på topp stackarn.. Jag ska upp om fem timmar. Mitt hjärta har sovit sen elva. Plus att han har snott MITT täcke den jäveln. Haha. Åh jag orkar inte med mitt liv. Hatar att tycka synd om mig själv också. Tven får vara på tills jag somnar. Min ända vän som verkligen ställer upp. Haha meningslös jag är ibland. Nä, jag ska försöka somna till bästa ncis nu. Hejs :-)

Nu säger jag godnatt.. (inte för att jag kommer kunna sova. Men men) Hahahehe


En sak jag gör varje dag

Röker..
Haha, kanske inte det bästa. Men det är nog bland det första och det sista jag gör om dagarna. Inget posetift direkt. Så för er som läser min blogg. Jag varnar er. Börja aldrig röka. Tro mig, du kommer att ångra dig!


Ge mig sommar!

Hejsan. Jag har precis färgat Idas utväxt. Så nu är hon i duschen så får vi se hur det blir sen. Hoppas det blir bra. Hehe. Älskling är ledig imorgon super skönt för honom. Så får han sova ut. Hehe. Men för mig är det skola. Vilket kommer bli omöjligt. Jag gick upp ur sängen klockan sex idag. Blä kommer aldrig kunna sova. Hehe. Men jag börjar tolv. Så det är ju skönt de.

Patrik kommer nog snart och hämtar mig så rör vi oss mot honom. Han lär ju vilja sova medans jag kommer sitta och dö. Hehe, nejdå. Jag får väl mysa in mig och hoppas på sömn.
Nä men nu är Ida klar. Rök paus. Hejs :-)

Bild från min 17-års dag. En helt underbar dag. Nu är det bara 48 dagar kvar tills jag bli 18år. Åååh vad jag längtar. Och gud vad jag ska leva mitt liv.. Åh önskar att tiden kunde gå fortare ;-)


Morning

Hejsan alla goa. Somnade rätt sent igår och vaknade såklart sent då. Mitt hjärta är fortfarande ute och plogar och ska nog vara ute hela kvällen. Blä säger jag då. Jag saknar ju min sötnos. Nä men jag ska väl kila upp och ta en cigg den får vi se vad denna dag erbjuder. Kanske ska höra av mig till Ida pida slida sen. Hehe nej skoja med ramset. Men kag har tråkigt. Hehe ;-)

Mitt hjärta åkte precis ut för att ploga. Usch hatar att sova själv.. Aja godnatt!


Nattsi

Just nu ligger jag här i sängen och kollar på tv. är super trött och har ont i magen.. usch ! Nä drog till stan med ida och sofie hittade presenter och lite smått och gott. nä orkar inte skriva. godnatt hörs imorgon bloggish

Skolichhhhhhh

Nu sitter jag i skolan. Jag har haft engelska. Det är nog första gången jag gör något på engelska lektionen under hela tvåan. Starkt jobbat. Hehe! Nä nu ska jag göra något i handel sen slutar jag sen ska jag röra mig in mot Södertälje och leta prinsessor som fyller år och fyllt år.

Pussis ses senare

Godmorgon. nu står jag och väntar på bussen till älskade skolan.. eller inte. hejs


Har gått och blivit såld på tatueringar på benet. Är jag ensam om att tycka att de är dö snyggt.. Hehe


Ger upp

Jag är trött. vilket borde vara helt osanolik. men så är det. nä jag gav upp med pluggandet. svenskan är iallafall klar. provet kollar jag på imorgon. de får väl gå som de går antar jag. jag ska nog gå ut och ta en godnattare sen sova. ser så underbart skönt ut att kolla på mitt hjärta som sover. nej nu sätter jag punkt så hörs vi imorgon. nattsi :-)

Då sätter jag igång då...


Plugg....

Älskling kom hem för en timma sen. Vi ligger i sängen och myser. Men nu tror jag att han har somnat haha. Ska väl väcka honom snart. Måste nämligen rör mig hemåt för att hämta prov papper. Har ju omprov imorgon i Södertälje. Kul.. Nä inte direkt. Men jag kommer nog inte göra annat än att plugga idag tror jag. Tråkigt liv jag har. Men imorgon ska jag nog kolla runt på stan efter presenter till Ronja och Ida. Blir nog att leta en till Sandra ockdå eftersom hon inte fick någon när hon fyllde år. Hehe. Sen ska jag hjälpa Ida med kläder. Jaja. Nu ska jag vara tyst så hörs vi lite senare. Pusspuss

Lika världelös som igår.. Godmorgon!


Tv mys

Dipp, chips och världens finaste pojkvän. De kan inte sluta bättre. Ses imorgon. Natti :-)

Ge mig sommar!!



Grattis världens bästa 19-åring!


1921

Har blivit dålig på att blogga. Jajamen. Men ska försöka bättra mig.

Ja vad ska man säga. Somnade två inatt vaknade halv fem för att älskling skulle till jobbet och låg vaken till åtta. Då jag somnade om igen. Vilket inte är okej eftersom jag vaknade vid fyra på dagen. Inte inte inte okej! Sen låg jag bara i sängen kollade på tv och så. Sen kom han och hämtade mig efter jobbet och körde hem mig. Så nu har jag ätit och duschat. Super skönt.

Och just nu sitter jag och väntar på att han ska hämta mig. Så jag ska få dippa. Mums. Hehe.
Är även ledig imorgon super skönt. Men jag ska endå försöka sova i tid ikväll även fast jag vet att det kommer gå åt helvete.. Blä.


Godmorgon.. :$


Natti


Söndag

Hejsan hoppsan. Just nu sitter jag och Rebecca och spelar mario car. Hehe. De går väl sådära för mig. Vi har varit på stan gick runt. Men det är ju föööör kallt för att vara ute. Usch! Nä nu vet jag inte vad som händer faktiskt. Ska väll kanske röra mig hemåt lite senare. Ah. Skriver senare igen. Hejs :-)

Rebecca

Just nu sitter jag hemma hos Patrik och inte gör något alls. Han är i garaget tror jag? Haha. Vaknade för inte så länge sen. Väntar på ett svar från mamma, sen drar jag nog mig mot Södertälje för att träffa finaste Rebecca. Vi ska väl typ umgås och käka eller något. Hehe. Ja, sen ska jag nog hemåt och träffa Sandra. Ska visa lite snabbt på vad det är vi ska plugga på tills på onsdag.

Måste även jag göra. Usch, jag hatar att plugga. Jag kan inte dedära. Men men.

  
Gammal bild ;-)


En bild från när jag var liten


Sovit gott?

Vaknade precis.. Det bästa som finns är nog att sova. Nej jag ska piggna till mig så skriver jag om en stund igen. Godmorgon allesammans :-)

Nu säger jag godnatt med världens finaste pojkvän


Bla bla bla

Frågestund? För att få en bättre valde att ta bort förra inlägget. satsar på att göra det någon annan gång :-) Vi har ätit för några timmar sen. Spelade nyss klart frågespel. De gick väl sådär för mig och Ida när vi mötte hennes faster, kusin och mamma. Så nu sitter vi bara här och inte gör något alls. Vi får väl se vad kvällen erbjuder. Hehe

Ta vara på de du har

Hejsan, har varit dålig uppdatering dom senaste dagarna. Men igår så gick jag förbi Robin och tog en cigg och det sluta med att vi festade och alla mina goa var där. Hade verkligen super kul igår. Åh! Just nu sitter jag hemma hos Ida och inte gör speciellt mycket. Snart ska hon laga mat och sen blir det mys och mat och prat. Längtar.

Ord går inte att beskriva min kärlek till er alla <3


Underbar kväll med underbara människor. Mera bilder imrn. Godnatt :-)


Mina nya kärlekar. Super nöjd!


Skolan avklarad

Nu är skolan avklarad. Hade svenska och so. Sedan efter skolan gick jag och johanna och träffade annie och sara. Sen gick vi till centrum. Sedan traskade jag förbi Sandra. Som jag nu sitter hos. Vi har precis ätit köttfärssås. Mycket gott. Och jag är fest sugen.. Åh :-(

natti natti

Halloj. Det blev inget inlägg så jag löser de imorgon istället. Klockan ringer om några timmar så jag ska försöka sova nu. Godnatt alla goa så ses vi imorgon. Hejs ;-)

Snabbt inlägg

Idag var jag på stan med Ida. Hittade ett par jeans och ett par skor. Super nöjd. Visar bilder senare på det. Blev även nancys. Super gott. Sedan åkte vi hem och bara va. Sedan drog jag hem och just nu är med Johanna, Markus och Robin. Finns ju inte speciellt att göra. Ska väl hem snart antar jag.

Godmorgon

Hejsan. Nu har jag vaknat på riktigt. Men jag vill bara somna om igen för det var så sjukt skönt. Haha. Nä men jag ska väl fixa mig för att sedan ta bussen till stan med Ida. Hehe. Vi hörs lite senare alla goa. Puss

Godmorgon? Godnatt?

Klockan är lite över halv sex på morgonen. Märks att jag somnade klockan elva igår. Men känner även en otrolig svaghet i min kropp. Det är något som inte stämmer. Ja jag vet inte vad jag ska säga. Jag och finaste Ida ska in till Södertälje sen senare när jag har vaknat igen. För jag måste nämligen köpa mig ett par jeans och ett par skor framför allt. Så jag hoppas att det finns något som duger. Nä min älskling åkte precis till jobbet. Han slutar runt fyra fem. Sen ska han hem och sova för han ska förmodligen skotta hela natten. Vilket jag verkligen inte är okej.. Hehe. Nej nu ska jag sluta skriva och hoppas på att vakna i tid. Godnatt igen alla goa! :-)

Fööööör trött.......

Godnatt alla goa. Puss

Haha nej alla goa. Jag skojade bara :-)


Gjorde ännu en spontan grej, vad tycks? ;-)


Bilder säger mer än tusen ord. Min och Idas mysdag!


Skolan

Hejsan hoppsan. Vi har haft engelska. Eller ah. Inte jag och Ida eftersom våran sjuka lärare tror att jag någonsin skulle plugga 90 glosor. Aldrig i hela mitt liv! Så vi gick där ifrån. Sen kommer han och pratar med oss och tror att jag tänker ändra min typ. Nej fan heller. Ja jag har jätte svårt för engelska. Nä nu blev jag irreterad igen. Haha!

Så just nu sitter jag och Ida på handel lektionen och pluggar även fast i inte har börjat riktigt än. Ida håller på med ett prov som jag gjorde för huuuundra år sedan. Haha, så jag sitter och hjälpa henne och säger hur hon ska göra och så. Sen när hon är klar så ska vi börja med vårat projekt arbete som ska vara inne den 8/2 . Så det är bara att sätta igång. Hehe!


Sömnlös natt.. Bara att börja traska till bussen mot skolan :-)


RSS 2.0