Den bästa resan

Min bästa resa var helt klart när jag & Rebecca åkte på språkresa till England. Jag hade så fruktansvärt kul och vill såå gärna tillbaka och göra om det igen. Träffa alla människor. Familjen vi bodde hos. Helt underbar! Gud vad jag saknar. Och allt vi bara skrattade åt. Och om jag ska vara ärlig så tror jag att vi gjorde de hela tiden.

Som andra dagen eller vad de var vi var där. Vi tog nyckeln till bakdörren för att vi ville inte väcka Gill. Vi fick klättra upp för en backe, klättra över ett höööögt stacket, ut på stutsmattan, upp för trapporna och in. När vi väl kom in så vet jag inte vad vi gjorde. Sen skulle jag iaf in till köket för att göra något som var nästan precis utanför våran dörr. Då jag ser Gill stå och titta ut genom fönstret. Jag bara "hej" och hon flyger upp och skriker. Haha. Hon trodde vi var inbrottstjuvar och då kom Becca ut. Och vi bara skratta, skratta och skratta.

Och som den gången när vi skulle äta Pizza på pizza hut eller vad tusan de heter.. Haha! Så ville inte jag ha min skinka på pizzan så jag plockade bort dom. Men såklart så ville Becca ha dom. Så hon pekade mot väggen och sa "look a crocodile". HAHAHAHAHA alla kollade och becca hann ta all min skinka. Och vi bara garva och garva. Så kommer jag ihåg när ossian tror jag de var. En svensk kille sa till spanjonerna (stavning haha) "typical Swedish girls" eller något. Och de var så sjukt kul. Haha skrattar till och med när jag sitter och skriver dehära.

Och dom när vi skulle göra något typ av projekt. När jag, Becca, Rocco & Luigi gjorde roliga historier på engelska med bilder. Haha. (Dom är italienare) Och allt dom tänkte på var typ sex. Haha! Och när vi lärde alla som inte var på Sverige, svenska meningar och ord. Som typ "jag älskar fitta", "mamma är kines och pappa är japan, stackars lilla barn", "jag älskar Rebecca", "Jag älskar kuk" hahah och allt annat. Det var så sjukt kul.

Och när vi gick på discot. När busshunter vad där. Och sen var det en äcklig jävla brud som var så jävla jobbig. Hon stod och dansade och armbågade mig i ryggen hela tiden. Tillslut bad jag henne att hon kunde gå någon annanstans och armbåga folk. Men såklart fortsatte hon. Sen gick hon iväg. Och när hon kom tillbaka så armbågade hon mig igen. Och av en ren reflex vände jag mig bakåt och höjde handen åt henne. Men hon hade hunnit gått förbi en bit men hennes kompis flög åt bara helvete. Nej usch vad både jag & Becca var arg. Men de var kuuul. Hehe!

Ah nej detta inlägg blev lite för långt. Kan nog inte skriva så mycket mera. Inte för att jag tror någon annan mer än Becca kommer att läsa detta. Haha men men ;-) Ni ska få se bilder istället. Hehe..

    
    

    
   

    
    
    

Finns massor med mera bilder jag vill visa. Men jag orkar verkligen inte lägga upp flera bilder. Haha.
Åhh gud vad jag vill tillbaka. Speciellt när man tittar på alla bilder :-(

Kommentarer
Postat av: Natalie

Hah jag läste fan va roligt ni verkade ha!

2012-01-24 @ 22:47:16
URL: http://Lavendelmos.bubbleroom.se
Postat av: rebecca

BÄSTA NÅGONSIN!!!!

2012-01-25 @ 22:36:17
URL: http://beccakan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0