Godnatt antar jag

Hejsan alla goa. Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Åkte in till nykvarn träffade Sandra, Sofie och Linda. Dom solade. Sen gick jag och Sofie hem till henne. Hon åt och så. Sen traskade vi ut. Träffade på Johanna och alla dom. Drog till macken. Köpte godis och lite sånt. Pratade och ah. Just nu ligger jag i sängen och hoppas på att bli trött. De är ju trotts allt skola imorgon. Usch blä. Ah nä men jag ska sätta punkt ju så hörs vi imorgon. Godnatt alla söta :-)

Fem bilder från ett minne 2011


Bilder från när jag, Sofie, Charlie & Daniel åkte till Göteborg. Där vi även träffade Sofie. Riktigt mysa och härliga dagar inne i stan och på liseberg och trevliga pratstunder och skratt. Saknar!


Mitt <3

 


Hej. Wf är nog det bäst som finns. Hejdå


Två dagar jag längtar efter

Jag längtar tills jag fyller år såklart. Jag blir arton mitt liv börjar äntligen haha. Sen längtar jag till när jag går ut skolan, börjar jobba och skaffar eget. Det är nog dom två "största" längtarna jag har faktiskt. Hehe. Ah vad ska man säga mera än så? Åååh vad vill bli arton nu. Men det är ju endå bara 57 dagar kvar. Yey! :-D


Hallojsan

Hejsan och godmorgon. Det gick inte så bra för mig att somna igår.. Somnade inte fören strax innan fem. Vilket inte är okej.. Så jag vaknade precis och imorgon är det skola. Hur ska jag klara de. Blir ju nästan deprimerad. Haha. Nä nu ska jag kolla på någon film och invänta min sötnos. Sen senare ska jag nog träffa Ida. Vi måste ju plugga lite. Hehe ;-) hejs

"Boys are toys" Godnatt!
 We shine - Niclas King Remix , spotify får du höra den bättre variation.


Någon jag saknar

Detta känns tungt att säga. Men jag saknar faktiskt min pappa.

Jag och min pappa hade en bra kontakt innan han flyttade till Katrineholm. Jag ska inte berätta för mycket nu så jag tar det kort. Under dom senaste åren har vi inte kommit överräns riktigt. Vi ser allt från två olika håll. Jag känner inte min pappa längre. Jag kände honom förut. Vi träffas inte speciellt ofta. Nu var det faktiskt 10 månader sen jag träffade honom. Så ja det är klart jag saknar honom. Men jag saknar mera hur han var då. Inte nu. Bara tanken på honom gör mig faktiskt bara arg och ledsen..


Matlagning

Hejsan hoppsan. Idag så har jag inte gjort sådära jätte mycket. Ida kom till mig. Vi åkte och handlade med mamma. Sedan när vi kom hem så lagade vi mat. Som då blir vårat projekt arbete. Krebs. Mums! Dock gick det inte så bra att göra pankakor så de fick mamma hjälpa oss med. Hehe. Sedan efter de så gick vi till Johanna V. Skratt och prat. Riktigt mysigt faktiskt.

Sen kom Patrik och hämtade mig. Vi åkte hem till honom. Kollade på tv och så. Nu sover han, han ska upp och jobba imorgon. Och självklart kan inte jag sova. Inte okej!!Ja ni ser ju hur det gick för oss att laga pankakor.. Hehe kastrullen högst upp till vänster. Haha!


Till omogna anonym.

Jag och Patrik har träffats i över fyra månader & varit tillsammans i snart en månad.
Så vad är det som är så HIMLA kul? Idiot.


Tips för bättre självkänslaOm man har låg självkänsla fastnar man lätt i negativa tankar om hur dålig man är. När man har tankar om att man är dålig kan man försöka bryta dem genom att fråga sig själv: hjälper det mig att tänka så här? Är det verkligen sant att jag inte är bra på någonting?
För att komma ifrån tankar på utseende och prestation, som inte har med självkänslan att göra, kan man fråga personer man litar på vilka egenskaper de tycker om hos en. Man kan be personen skriva en lista som man sätter upp på en väl synlig plats.
Man kan också fundera på vilka egenskaper man tycker om hos andra. Vad är egentligen viktigt? Att vara ”snygg” enligt rådande ideal, bäst på proven i skolan eller att man är en nyfiken, omtänksam, klok, fantasifull eller modig person som vågar vara sig själv?
Det stärker självkänslan att ha bra relationer till andra, både vänner, kärleksrelationer och familj. Om personer i ens familj eller närhet säger taskiga saker till varandra, kan man be dem sluta. Kanske kan man istället be varandra säga något positivt om var och en?
Man kan göra saker som man inte brukar. Om man aldrig brukar vara den som räcker upp handen först, kan man försöka göra det på nästa lektion. Eller så försöker man säga man ifrån nästa gång någon försöker göra sig rolig på någon annans bekostnad, söka ett jobb man gärna vill ha, ringa ett samtal till någon man tycker om eller visa en novell man har skrivit för en kompis.
Istället för att fastna i tankar om sånt som har varit fel tidigare i livet, kan man försöka acceptera det som hänt och de känslor man hade då. Om man till exempel tycker att ens föräldrar inte uppmuntrade och såg en tillräckligt när man var liten, kanske det finns andra i ens omgivning just nu som tycker om och bekräftar en. Man kan också fråga sig vad som är bäst för en att göra just nu. Det behöver inte betyda att man inte får visa att man är ledsen över saker som har hänt, tvärtom kanske man behöver sörja under en period för att sedan gå vidare. 
 
Tips!

 • Man kan försöka vara extra modig och våga lite mer: våga stå för vad man tycker, våga fråga om sånt man inte vet, våga göra bort sig och våga bjuda på sig själv.
  Man kan umgås med personer som man är bekväm med och känner sig trygg med.
 • Man kan känna sig modigare och starkare om man lyssnar på musik som man tycker mycket om, när man till exempel är på väg till något man känner sig osäker inför, eller samtidigt som man gör något man tycker är lite läskigt.
 • Man kan bli bättre på att ta emot beröm och komplimanger. Istället för att tycka att det känns pinsamt, kan man ta ett djupt andetag, säga tack och låta det som personen säger sjunka in och tillåta sig att vara glad för det.
 • Man kan ge sig själv uppmuntran och tillåta sig att känna sig nöjd när man till exempel har gjort läxan eller när man har ringt ett samtal som kändes jobbigt.
  Man kan vara en bra och stöttande vän och själv välja kompisar som uppmuntrar en och tycker om en för den man är.
 • Man ska inte hålla inne med komplimanger utan visa varandra uppskattning för vilka ni är.
 • Kramas mycket!
 • Även om självförtroende och självkänsla inte är samma sak, kan självkänslan växa och utvecklas när man gör saker som man är bra på.
 • Skriv upp saker som du tycker om hos dig själv.
 • Skriv upp saker som gör dig glad.
 • Sätt upp mål för din dag, till exempel att du ska göra något som du tycker om eller något som du aldrig har gjort förut och strunta i om det gick bra eller dåligt, blev fult eller fint.
 • Självkänslan hör ihop med ens samvete. Om man är elak, får man dåligt samvete och mår dåligt. Motsatsen sker om man är en god och snäll människa, då mår man bättre och får också ett bättre självförtroende.
 • En bra lärare som stöttar en kan höja ens självbild.
  Sök hjälp hos en psykolog eller kurator om det behövs, till exempel på ungdomsmottagningen.

Dagens låt!


Helt vanlig måndag

Just nu sitter jag här hemma och dunkar musik i min ensamhet. Väntar på att Ida ska höra av sig. Och väntar även på att mamma ska komma hem så vi ska åka och handla. Idag är det min tur att göra mat. Krebs. Mums, åh jag längtar. Även fast jag inte är ett dugg hungrig. Hehe. Men men , det blir säkert bra.

Hejs.


Jag älskar dig Sandra!


Tio sanningar om mig

1, Jag visar mig aldrig svag.
2, Jag har världens sämta självförtroende.
3, Jag älskar att dans. Älskar verkligen!
4, Min största forbi är spya.
5, Jag kan bli irreterad för minsta lilla, men visar det oftast inte.
6, Jag heter Åsa i andranamn.
7, Jag är hellre tyst än att säga fel.
8, Jag har dyslexi.
9, Jag är en natt människa.
10, Jag har nog kysst flera tjejer än killar på fyllan. Haha (kom inte på något bättre) ;-)


Fem sidor som jag är inne ofta på

http://facebook.se
http://youtube.com
http://blogg.se
http://google.se

De är nog dom ända och sen bloggar då ;-) Hehe


En person som betyder mycket för mig

Jag kan inte välja en i min familj. Så jag väljer alla.
Jag älskar min lilla familj mest av allt. Min mamma och mina två äldsta bröder. Det är dom som ger mig hopp om livet. Ja jag har en pappa och en bror till och en extra familj. Men det har hänt så mycket dom senaste åren som har gjort att jag inte kan säga att det är min familj så. Så jag har mina finaste syskon och min mamma som jag älskar av hela mitt hjärta. Mitt allt!


Godmorgon sötnosar!


...

Just nu vill jag bara lägga mig ner och dö. Jag för många tankar i mitt huvud. För många minnen som snurrar runt i mitt huvud. Har precis suttit och skrivit av mig i en annan blogg. Så nu känns det lite bättre faktiskt. Men jag orkar inte blogga just nu. Skulle gjort två eller tre inlägg. Men dom får väl blir imrn när jag är på humör igen..

Men glöm inte, sluta aldrig kämpa. En dag kommer även du lyckas..
Godnatt.


Hos Ida

Idag känner jag mig mysig. Just nu sitter jag hemma hos Ida och gör absolut ingenting. Ska nog höra av mig till min pojke och fråga vad han gör. Om han kanske vill röra sig hemåt snart. Börjar ju massa bra filmer klockan nio. Frågan är ju bara vilken av dom man ska välja att titta på haha. Men de lär ju märkas. Vi hörs lite senare alla goa :-)

Tips

”Ganska ofta ligger jag vaken och kan inte somna”
- Något jag har problem dagligen, så jag kollade runt lite.. Och hittade lite tips. Ska nog testa något av de ikväll :-)

Om du då och då har problem med att somna hjälper det att försöka tänka ut vad det är som sker under dagen som får dig att vara vaken på natten. Har du tagit en tupplur? Har du inte haft möjlighet att varva ner under hela dagen? Generellt är det bra att tänka på följande:

 • Undvik träning före läggdags, det sätter igång stresshormonerna som tar ett tag att lägga sig.
 • En tung middag gör dig sömnig direkt efteråt men håller dig vaken på natten för att magen håller på att arbeta. Av samma anledning ska man heller inte äta något precis innan man ska lägga sig.
 • Se till att det är mörkt. Skaffa mörka gardiner och se till att blinkande lampor eller lysdioder stängs av.
 • Se till att det är tyst (om du kan påverka det). Det är bättre att gå upp ur sängen och stänga av den irriterande droppande kranen, datorfläkten eller säga till den stökiga grannen. Irritation och sömn går inte ihop.
 • Undvik att titta på TV precis innan du ska lägga dig. En spännande film är svår att slita sig ifrån och man är då vaken längre än man bör. En spännande film eller alltför engagerande film kan också sätta igång stress.
 • Sov svalt
 • Du kan prova ett receptfritt sömnmedel.

Det största hotet mot sömnen är stress vilket du säkert förstått är ganska självklart. Försök att gå till roten på problemet genom att ta reda på vad din stress kommer ifrån.


Jag skriver listan ikväll. Min dator verkar inte palla med trycker längre ;-)


Du ger mig hopp om livet

Hejsan hoppsan. Jag och Patrik åkte och tvättade Luddes bil. Sen vidare till garaget för att han skulle visa sin nya bil. Men självfallet så är det något som inte stämmer med bilen. Kommer inte ihåg vad det var.. Men han måste köpa och fixa ch dona nu. Tråkigt!

Har precis ätit och duschat av mig. Fixade även wf till mamma nyss. Haha så nu ska jag äga ut henne ;-) Resten av dagen vet jag inte riktigt hur den ser ut. Jag kankse skulle titta förbi Bea en stund. Får se hur det blir med de.


Söndag

Godmorgon. Somnade inte fören runt fem imorse.. Vilket inte är okej. Men jag kom endå upp lite i tid tycker jag. Ja idag har jag ingen aning om vad som händer. Ska väl hem och duscha och så sen får vi se.

Vi hörs senare :-) Hejs!


Jag har nog världens finaste pojkvän!


Södertälje

Hejsan. Just nu sitter jag och Becca på grillen på centralen och dör. Väntar på att bussen hem ska gå. Vi har inte gjort speciellt mycket mera än att vi var hemma hos henne. Hon åt och så. Sen drog vi ner till stan. Donken och gick runt. Träffade Ninmar och en kille till som jag inte kommer på namnet på. Åkte runt lite med dom. Sen stan igen. Sofie är på krogen så vi gick förbi strippen och träffade henne. Pratade lite och så. Och nu är vi här. Bussen går on tjugo min hem mot mitt Nykvarn. Då jag ska hem till min älskling. Mysigt :-) Nä nu är jag tom på ord. Vi hörs imorgon. Hejs :-)

Mot Becca

Ändrade planer. Om en timma tar jag bussen till Rebecca. Åh det var inte igår man var i Södertälje och umgicks. Känns lite skönt att komma ifrån den hära hålan faktiskt. Även fast jag älskar den. Haha! Nä, jag ska väl stoppa i mig något sen dra mig till bussen.

Skriver när jag kommer hem sen. Puss!


Haha, SÅHÄRA gammal bild ;-)


Dagens låt!


Halv fem

Hejsan hoppsan. Jag har precis fixat klart mig för idag. Inte en aning om vad som händer. Men de märker vi nog. Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem. Madde är fattig så Madde ska tigga pengar. Hehe ;-) Fult de lär. Haha!

Sen ska jag nog höra av mig till Ida. Så ska vi väl gå förbi Patriks garage och kolla på hans nya bil. Annars lär han nog bli ledsen. HEhe! Nä jag vet inte vad jag ska skriva mera just nu. Inget har hänt och jag har ingen fantasi.. JAG VILL TILL MAGALUF! (stavning) Hejs.

Jahaja

Livet är som det är. Jag vaknade precis. Älskling åkte redan vid halv tio, tio tror jag. Jag var ju i min egna värld då. Men nu är jag vaken. Har verkligen ingen lust att gå upp ur sängen. Det var så mysigt och varmt här. Filmen på tv:en suger.. Nä, skriver när jag vaknat till lite :-)

Bilder som gör mig gladNågra bilder, saknar allt det gamla...


Bloggar jag läser varje dag

http://idakung.blogg.se
http://sjonssons.blogspot.com
http://beccakan.blogg.se
http://beatriceeklof.devote.se
http://dessies.se
http://paow.se
http://kissies.se
http://wredenmarks.blogg.se

Finns säkert flera jag läser, men det är dom jag kommer på just nu :-)


TRÅK fredag

Idag har det blivit dåligt med uppdatering.. Men så kan de vara ibland. Ja idag så åkte jag, Ida, Linda och Angela pulka bakom bil. Markus körde. Det var ganska kul även fast jag skrek som en stucken gris.. Hehe ;-) Sen åkte jag, Ida & Markus runt, runt & runt. Super tråkigt. Sen kom älskling och hämtade mig.

Imorgon ska han hämta sin nya bil. Så han längtar såååhääärr mycket tills han vaknar imorgon kan jag tänka mig. Men just nu ligger han och sover. Tror jag iallafall. De var ett jävla vändande hit och dit i sängen nyss. Hehe. Nä jag ska väl gå och lägga mig snart också hade jag tänkt.

Så får vi se var morgon dagen har att erbjuda ;-) Hehe! Hejs

Världens finaste människa. Fyfan vad världelös fredag..


Gårn

Då var skolan avklarad. Just nu är jag och Ida på gårn och gör nada. Ikväll ska vi nog åka pulka. Vi har bestämt oss för en nykter helg denna helg. Kan bli skönt. Hehe. Nä ska vara social mot mitt pucko. Haha ;-)

godmorgon


Självklart kan jag inte sova..... Tur att jag har sovmorgon. Klockan ringer halv elva... Jippi!


Dagens låt.


PromenadJa, Ida och jag träffades. Blev en liten joggigt tur. Eller vi gick fort. Eftersom vi båda är lite förskylda ville vi inte göra något värre. Det var iallafall super skönt. Vi gick i en timma och femton minuter ungefär. Sen när jag kom hem hoppade jag in i duschen sen kom älskling och hämtade mig. Vi låg i sägen och myste lite tills jag såg äckliga kommentar jag fått av en anonym person. Jag blev så irreterad så jag satte på datorn. Han ligger förmodligen och sover nu. Medans jag ska ut och röka..

Imorgon är det iallafall skola. Plockar upp Ida och sen kör Patrik oss till skolan. Skönt. Slippa ta bussen och så. Sen blir det "frukost" i skolan. Sen är det svenska och so. Slutar kvart i tre och börjar tolv. Så de ät ju rätt skönt endå. Nej nu ska jag gå ut och röka, sen ska jag försöka sova. Hejs alla goa!

P.s, bjuder på bilden. Den är från idag när vi var ute och gick. Eller ah, precis innan ;-) Hehe


Äckliga människa.


Sv: Jag blir så jävla trött.... Vadå bra blandning? De är väl inte någon jävla blandning. Jag står ju för vem jag är och kallar dig plåtluder eftersom du kallade mig de. Konstigt? Och ja jag har en LÄTT dyslexi. Men vad fan har de med saken att göra? Pantad är vad du är!

Alltså jag blir så jävla trött på människor som sitter och skriver anonymt. Folk som är så jävla fega och vågar stå för vem dom är. Och om du nu är så jävla mogen, så jävla tuff kan du väl skriva till fula namn iaf. Om du känner mig kan du väll komma fram till mig och säga exakt vad du tycker och tänker. Istället för att skriva bakom en ful jävla dataskärm. Visa förfan liten mogen hit. Dra från min jävla blogg, du har inget här att göra.
IDIOTER DE FINNS. ÅHH VAD ARG JAG BLIR!

Någon som vet hur man kollar ip adresser? -.-


Min favorit bok/böcker

För er alla som inte känner mig riktigt sådära. Jag hatar att läsa. Jag tycker verkligen inte om de. Hehe. Det kan nog vara därför min läsförmåga är rätt dålig. Hehe. Jag har inte läst många bäcker i mitt liv. Kanske fem sex stycken. Men om jag ska en av dom bäckerna så är det helt klart Pojken som kallades det. Dom flesta av er har säkert läst dom böckerna. Om inte, läs dom! Helt ortolig historia faktiskt.


Du är som redbull, du ger mig vingar.

Hej alla goa. Just nu ligger som vanligt min älskling och sover. Haha, jag ska nog väcka honom snart. Då jag ska hem och duscha sen vidare ut och träffa Ida. Vi ska åka pulka i think. Haha! Sen imorgon är det skola.. Men jag börjar inte fören tolv så de är skönt. Sovmorgon. Ja, inatt somnade jag inte fören fem typ. Inte okej. Så därför gick jag upp VÄLDIGT sent vilket inte är okej. Hehe! Men men, vad ska man göra.

Nä ska nog kolla en stund på tv:en igen och låta älskling sova ca 30min till.


Godmorgon. Bild från igår hahaha


03.07.....

Jag kan inte sova. Dom senaste timmarna har jag legat och spelat yatzy på mobilen. Kul liv.. Älsklingen min ligger på mitt bröst och sover. Jag vill också sova. Hans alarm ringer om en och en halv timma också. Jippi.. Åh blä. Nä jah ska väl fortsätta spela yatzy tills jag blir trött. Hejs :-)

Ingen skola imrn. Skönt! Godnatt :-)


Vissa ögonblick går inte i repris..

Just exakt nu. Som alltid. Jag är så sjukt sugen på en chees.. Vad är mitt problem? På dagarna är jag aldrig typ sugen. Men alltid mot kvällen.. Detta är inte okej! Men jaja, jag har iaf ätit för två dagar idag. Vilket inte är okej. Frukort, lunch och nudlar. Jag mins inte sist jag åt så mycket sist.

Nej jag bantar inte, jag har bara börja tänka på vad jag äter och hur mycket.
Nä, jag ska gå ut och röka nu, så jag glömmer att jag är suger på chees. Hehe. Hejs :-)

En nytagen bild (Nu börjar jag med den andra listan)


Den roligaste tiden i ditt liv

Den roligaste tiden i mitt liv var nog nog när jag var 13-15år
Nytt umgänge, underbar skola, underbara dagar överhuvud taget. Levde livet. Gjorde verkligen allt och hade nästan aldrig tråkigt. Nä, jag saknar faktiskt tbx.. Vill ha lika kul idag som jag hade då. Om man bara kunde spola tillbaka tiden!

Vart inte många bilder, men tycker de räcker ;-) Hehe!


Onsdag

Hejsan, ja idag var jag i skolan. Sen efter skolan träffade jag & Johanna, Jonny och Annie. Åkte runt lite med dom. Sen blev jag trött och åkte hem och sov faktiskt. Haha! Sov LITE för länge. Hehe. Sen när jag vaknade så gick jag ut och tog en cigg med Markus, Oscar & Robin. Sen kom även Johanna, Annie och Jonny. Vi åkte utanför Patriks garage där jag sedan hoppade av och så åkte han och jag hem.

Och nu har jag inte gjort annat än att kollat på tv och spelat wf. Haha, fyfan vad tråkigt liv jag har alltså ;-)


Skolan

Hejsan hoppsan. Just nu sitter jag och Johanna i skolan och göra absolut ingenting som vanligt. Vi hade engelska. Eller ja. Vad man nu ska kalla de. Idiot läraren vet att både jag och Johanna har problem med engelska men endå ger han oss värsta grejen att göra. Så vi gick och pratade med våran studie rektor och även gamla engelska lärare. Hon ska hjälpa oss senare med de dära. Snällt!

Och nu ska vi ha handel utan lärare. Vi har fått något papper. Så kanske dags att börja med de. Internet är snor segt. Men men, vad ska man säga. Hehe!


Godmorgon. Just nu väntar jag på bussen till skolan. Blä


Godnatt!


Bläääää

Hejsan alla goa. Idag har jag verkligen inte gjort någonting!!
Och det lär ju inte bli att göra något heller. Måste försöka sova tidigt idag för imrn är det som sagt skola. Upp klockan halv åtta. Usch jag vill inte. Det ända jag typ längtar till är väl skolans mat. Haha. För jag tycker den brukar vara god. Haha! Nu låter jag som värsta tjockisen. Haha ;-)

Nä, snart ska jag & älskling åka till Nykvarn en stund. Han skulle tanka och så. Nä vet inte vad jag ska skriva. Hejdå alla goa. Skriver ett inlägg till senare. Pussis!!

Tråk tisdag


 Hejsan alla goa. Just nu sitter jag här i soffan och väntar på Patrik som är på banken. Jag har inte rökt något sen igår så nu kliar det verkligen i fingrarna. Hoppas ingen pratar med mig sådirekt eller att jag blir fruaterad. Usch kommer bryta ihop då. Så nu hoppas jag verkligen att älskling kommer snart. Och imorgon är det skola. Usch vill inte... Jag som har vänt på mitt dygn. Blä :-( Jaja, vet inte vad jag ska skriva med. Vi hörs senare alla goa. Hejs !


Den bästa resan

Min bästa resa var helt klart när jag & Rebecca åkte på språkresa till England. Jag hade så fruktansvärt kul och vill såå gärna tillbaka och göra om det igen. Träffa alla människor. Familjen vi bodde hos. Helt underbar! Gud vad jag saknar. Och allt vi bara skrattade åt. Och om jag ska vara ärlig så tror jag att vi gjorde de hela tiden.

Som andra dagen eller vad de var vi var där. Vi tog nyckeln till bakdörren för att vi ville inte väcka Gill. Vi fick klättra upp för en backe, klättra över ett höööögt stacket, ut på stutsmattan, upp för trapporna och in. När vi väl kom in så vet jag inte vad vi gjorde. Sen skulle jag iaf in till köket för att göra något som var nästan precis utanför våran dörr. Då jag ser Gill stå och titta ut genom fönstret. Jag bara "hej" och hon flyger upp och skriker. Haha. Hon trodde vi var inbrottstjuvar och då kom Becca ut. Och vi bara skratta, skratta och skratta.

Och som den gången när vi skulle äta Pizza på pizza hut eller vad tusan de heter.. Haha! Så ville inte jag ha min skinka på pizzan så jag plockade bort dom. Men såklart så ville Becca ha dom. Så hon pekade mot väggen och sa "look a crocodile". HAHAHAHAHA alla kollade och becca hann ta all min skinka. Och vi bara garva och garva. Så kommer jag ihåg när ossian tror jag de var. En svensk kille sa till spanjonerna (stavning haha) "typical Swedish girls" eller något. Och de var så sjukt kul. Haha skrattar till och med när jag sitter och skriver dehära.

Och dom när vi skulle göra något typ av projekt. När jag, Becca, Rocco & Luigi gjorde roliga historier på engelska med bilder. Haha. (Dom är italienare) Och allt dom tänkte på var typ sex. Haha! Och när vi lärde alla som inte var på Sverige, svenska meningar och ord. Som typ "jag älskar fitta", "mamma är kines och pappa är japan, stackars lilla barn", "jag älskar Rebecca", "Jag älskar kuk" hahah och allt annat. Det var så sjukt kul.

Och när vi gick på discot. När busshunter vad där. Och sen var det en äcklig jävla brud som var så jävla jobbig. Hon stod och dansade och armbågade mig i ryggen hela tiden. Tillslut bad jag henne att hon kunde gå någon annanstans och armbåga folk. Men såklart fortsatte hon. Sen gick hon iväg. Och när hon kom tillbaka så armbågade hon mig igen. Och av en ren reflex vände jag mig bakåt och höjde handen åt henne. Men hon hade hunnit gått förbi en bit men hennes kompis flög åt bara helvete. Nej usch vad både jag & Becca var arg. Men de var kuuul. Hehe!

Ah nej detta inlägg blev lite för långt. Kan nog inte skriva så mycket mera. Inte för att jag tror någon annan mer än Becca kommer att läsa detta. Haha men men ;-) Ni ska få se bilder istället. Hehe..

    
    

    
   

    
    
    

Finns massor med mera bilder jag vill visa. Men jag orkar verkligen inte lägga upp flera bilder. Haha.
Åhh gud vad jag vill tillbaka. Speciellt när man tittar på alla bilder :-(


Shulululu

Gick in och läste http://idakung.blogg.se . Min väns blogg. Hittade en lista. Och den hade jag tänkt att fortsätta med när jag har gjort klart den andra. Vilket är om typ två tre dagar tror jag. Hehe! Sen er iaf ut såhära.

Dag 01 - En nytagen bild
Dag 02 - Min favorit bok/böcker
Dag 03 - bloggar jag läser varje dag
Dag 04 - 4 bilder som gör mig glad
Dag 05 - En person som betyder mycket för mig
Dag 06 - Fem sidor som jag är inne ofta på
Dag 07 - Tio sanningar om mig
Dag 08 - Någon jag saknar
Dag 09 - Två dagar jag längtar efter
Dag 10 - Fem bilder från ett minne 2011
Dag 11 - Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 12 - En bild från när jag var liten
Dag 13 - Min favorit film när jag var liten
Dag 14 - Tio saker jag gillar att göra
Dag 15 - Mina favorit dagar på året
Dag 16 - Min favorit låt
Dag 17 - Vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 18 - En sak jag gör varje dag
Dag 19 - Två favorit smycken
Dag 20 - en bra musikvideo
Dag 21 - En bild jag tagit som betyder någonting
Dag 22 - En bild som är över 1 år gammal
Dag 23 - En bild som är tagen i staden där jag bor
Dag 24 - En bild som inte är tagen i staden där jag bor
Dag 25 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 26 - Tre filmer jag sett och gillat
Dag 27 - Tre saker som finns i mitt rum
Dag 28 - En sång som får mig att må bra
Dag 29 - En bild på mig och en kompis
Dag 30 - Två saker som händer mig ofta
Dag 31 - Favoritdjur
Dag 32 - Något jag vill göra just denna sekund
Dag 33 - Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 34 - Tre saker jag ska göra innan detta år är slut
Dag 35 - Någon/några som betyder mycket för mig
Dag 36 - Favorit klädesmärke
Dag 37 - En shopping affär du gillar
Dag 38 - En färg du gillar
Dag 39 - Favorit klädsel
Dag 40 - En bild på ditt rum

Lev livet som det vore den sista

Hejsan hoppsan.
Just nu sitter jag här vid datorn. Idag har jag varit med Johanna. Käkade och så. Gick förbi gårn. Flummade oss. Spelade in en låt. Haha, ja vad ska man säga. Sedan träffade vi Tobias. Pratade lite med honom. Sen körda han mig till Patrik som ligger och sover så sött i sängen. Hoppas inte att dom ringer inatt eller så och säger att han ska ut och ploga inatt igen. Vill ha min baby hemma. Plus så tycker jag synd om honom. Tycker han ska få sova och åka och jobba som vanligt. Ah, iaf ringer klockan halv fem.. Kul! Haha.

Nä, men jag ska väl försöka hitta något bra på tven och mysa ner mig brevid mitt hjärta.
Kankse kommer ett godnatt inlägg, vi får se. Annars säger jag godnatt nu :-)


Dina favoriter, mat, film, musik, kläder

Mina favoriter. Hm...

Mat: Mammas korvstroganoff. Det är nog det bästa som finns!
Film: Björn bröder 2 :$
Musik: Jag lyssnar på allt möjligt faktiskt. Rock, hiphop, hardstyle, svenskt.. Alla som är bra helt enkelt.
Kläder: Hm, beror från dag till dag :-)

Sötnosen

 
Min älskling är så söt när han sover. Men nu hade jag tänkt att väcka honom. Känner mig elak. Haha, men men ;-)


Haha godmorgon?!

Hejsan alla söta. Idag vaknade jag runt tre faktiskt. helt underbart att sova faktiskt. Älskling kom hem för typ en halvtimma sen. Stackarn är helt slut.. Jag ska nog träffa min älsklings Johanna. Min baby sen. Det var länge sen sen sist nu. Så det är väll på tiden. Nej ska prata lite med Patrik nu om han inte somnar på soffan nu. Haha ;-) De lär vi ju märka. Hejs så länge. Skriver senare igen :-)

Måndag 01.56

Nej det har hänt lite för mycket just runt dom hära två timmarna..

Idag vaknade jag, drog hem. Träffade sedan Ida och i åkte mest runt, runt och runt. Sen kom Patrik och hämtade mig. Vi åkte också runt, runt och runt. Haha. Sen åkte vi även runt, runt och runt med Stefan. Hah! Tråkigt liv jag har. Sedan drog vi hem. Kollade på wallander. Sedan somnade vi båda. Sen vaknade jag till och Patriks telefon ringer.

Patrik blev illa tvungen att dra upp och jobba. Ploga.. Inte okej! Så nu är jag ensam. Forever alone. Haha nejdå. Men han kommer väl hem runt sju åtta eller något. Så jag ska väl gå och ta en cigg. Sedan lägga mig i sängen. Min mage är orolig. Jag vet inte vad de är. Den gör ont, känner mig inte riktigt okej. Men jag hoppas att de går över. Nej nu ska jag sätta pungt på detta. Så skriver jag imorgon igen. Natti alla söta som nog redan sover.

Btw, skönt att det inte är skola imrn. Tacka gudarna för de. Hehe :-)

Det dummaste du gjort

Eftersom jag missade att göra igår. Då därför blir det två på raken!

Hm, det dummste jag har gjort. Alltså jag har aldrig gjort något dumt så.. Men jag var varit väldrigt elak många gånger. Så alltså. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva på denna.. Ah, du nej jag vet inte. Jag har aldrig gjort något så. Inget jag kommer på nu iallafall.. Hehe! Ni som känner mig, kommentera om ni vet om jag har gjort något dumt. Hehe ;-)


Din klädstil

Hm, ja vad ska jag säga? Jag har faktiskt inte blandad klädstil om jag ska vara helt ärlig. Jag trivs ju absolut bästa i mjukis kläder och uppsatt. Men nu förtiden så vill jag helst bästa leggings eller jeans. Någon snygg tröja och utsläppt. Jag har ingen aning om varför. Men nu mera tycker jag iallafall om att fixa mig. Pratar du med mig för dryga åtta månader sen. Då skulle jag sagt rakt av. Mjukis kläder, uppsatt och osminkad. Haha! Men men, alla förändrats. Vissa till de dåliga och vissa till det bättre. Och jag tycker personligen att jag har gått till det bättre.

Ja så hoppas ni förstår hur jag och min klädstil är. Haha?!


Orkade inte leta efter någon bild så. Så jag tog första bilden jag hittade. De var då från min fjortis tid. Haha!


Allting löser sig älskling!


Söndag

Går dagen ska jag verkligen inte klaga på. Hade verkligen super kul.
Just nu sitter jag här hemma och inte gör speciellt mycket. Jag kanske ska gå och duscha så jag blir pigg och fräch igen efter igår. Ja och idag har jag ingen aning om vad som händer. Men de visar ju sig. Hehe! Hejs.


Bakis tror jag

Jag hatar den hära mobilen ibland. Att de ska vara så jävla svårt att lägga in en bild på bloggen. Kan sitta för tusan i hundra år. Åh samma sak nu. Men idag gav jag upp som jag gjort många gånger. Hehe! Ja just nu ligger jag här i sängen tror jag är lite bakis faktiskt. Jag är sugen på potatisgratäng... Åh vad gott. Hoppas att mamma har kvar till mig när jag kommer hem :-) Nej jag ska väl försöka sova igen antar jag. Mina ögon är fortfarande rätt tunga. Hehe. Hejsan hoppsan på er.

Hej

Full som ett svin. Jajamen. Jag lever. Jag älskar mitt liv. Jag har underbara vänner. Jajamen. Hejdå

Ta dagen som den kommer

Just nu sitter jag hemma hos Ida. Vi ska ta ett glas nu. Så ser vi vart vi hamnar senare. Det bästa med de är ju att jag mår lite bättre nu. Men är fortfarande dålig. Hoppas att alkoholen kan ändra på de. Nä nu ska vi höja musiken och dricka oss till en anna dimetion. Hejs

Bild från nyår 2011


<3 Ida Kung


Orättvist

Jag vill inte vara förskyld längre.. Döda mig :-(

Godmorgon :-)


Vaknade precis. Jag är så himla förkyld har verkligen vartit svår att sova inatt. Detta är inte okej. Jag vill bli frisk, jag vill inte vara sjuk. Usch blä. Nä filmen elina är på tv. Måste kolla. Den är så sjukt bra. Hejs hörs senare och hoppas på en pigg madde då. Hehe :-)


Den du känt längst

Josefine Brodd.

Allt började med att våra föräldrar träffades. Hennes mamma och min pappa. Det var så vi träffades första gången. Men inte långt senare träffades även min mamma och hennes pappa. Haha! Lite kul faktiskt. Våra föräldrar var tillsammans med varandras föräldlar. Min mamma och hennes pappa, min pappa och hennes mamma. Haha! Ja vad ska man säga. Fick även en bror tack vare mamma också. Jonathan heter han.

Josefine var en väldigt borskämd och envis unge när hon var liten. Hon måste verkligen ha hatat mig. Haha! Jag fick aldrig låna hennes leksaker eller någonting. Haha! Som den gången haha ... När min väska hade gått sönder. Och du hade en likadan. Så bytte jag i smyg. Vilket du märkte. Då skulle jag säga förlåt genom att skriva en lapp och gjorde en tavla till dig. Men de gick inte fort innan de låg i papperskorgen. Haha. Och som när jag har fått mina sprickor i handlederna. Haha, när jag fick i båda handlederna och i båtbenet i tumman. Och du fick ett skrapsår på knät och hela ditt liv gick under. Haha jag kommer verkligen aldrig glömma de.

Och alla utlandsresor, våran buspatrull vi hade mot våra bröder, när vi hällde vatten i folks brevlådar, körsbärsträdet, svarte petter och allt annat vi gjorde. Vi har nog aldrig haft tråkigt så. Det ända som är tråkigt just nu är ju att vi aldrig nästan ses eller pratar längre. Vi som skulle vara systrar genom allt. Vad hände liksom. I nian då jag skrev en krönika om dig. Jag fick VG.

Även om det inte är du och jag nu. Så vet jag att det alltid kommer vara vi längst där inne. Genom allt sa vi. När jag fick dig att börja röka. Vilket jag ångrar SÅHÄÄÄRRR mycket idag. Det är nog det dummaste jag gjort i hela mitt liv. Men skit samma. Jag älskar dig. Om du ens läser detta. Haha!

Ja som sagt. Josefine är den jag har känt längst. Trotts våran dåliga kontakt idag.

    
   
  

Sjukt fina bilder jag vet, men alla har varit små ;-) Haha!


Panting och underbart sällskap

Min kväll är slut. Jag gick och träffade Ida. Lyssnade lite på musik och så. Sen kom Johanna och hämtade oss. Då vi åkte och panta. Sen vidare till Anna-karin där vi satt. Dom drack och jag gick en plötslig förkylning. Och nu sitter jag här och tycker synd om mig själv. Min baby somnade precis. Sitter och kollar på "jägarna". Vet inte om jag tycker den är bra eller inte. Nä, usch. Ska väl ta en alvedon och gå och lägga mig och hoppas på att jag mår bättre imorgon då jag och Ida ska äta gott och snutta på något gott att dricka hoppas jag. Hehe :-)
Godnatt !


Häftig video


Tråk fredag

Blev aldrig att jag gick till garaget. Jag träffade på Markus, Oscar & Robin och var med dom en stund. Kom precis hem och tog mig en macka och oboy. Blev så grymt sugen. Haha. Nu får jag inte äta mera idag.. Haha!

Nej jag ska väl ringa och höra vad min pojke gör om han är kvar i garaget. Om jag ska titta förbi där. Kanske gå förbi Ida också när det endå är påvägen. Ja du, jag vet inte vad jag ska skriva. För jag vet inte vad som händer riktigt. Jag får ju inte dricka eller något eftersom jag piercade mig. Så detta lär bli en tråkig fredag. Och juste. Jag ska träffa Johanna sen också. Hon ska dricka vin. Kanske ska hålla henne underhåll. Nä jag vet inte. Men nu sätter jag pungt. Hejs!

Kärlek kommer, kärlek går

ALLTSÅ NU HAR JAG SKRIVIT OM DETTA INLÄGG TRE GÅNGER.. PALLA!

Haha ryck jajamen. Så nu ger jag de ett försök till.
Hejsan hoppsan. Idag blev det ingen skola för mig. Följde istället med älskling och besiktade hans bil. Kom nästan precis hem. Därefter kom mamma och Jonte hem. Jonte har blivit magsjuk. Inte okej. Verkligen inte okej. Min största fobi är just spya och magsjuka. Usch nej fy blä. Så jag hoppas att Patrik kommer och hämtar mig snart. För här vill jag inte vara längre. Haha. Vi ska åka till hans garage. Han ska mecka lite med sin bil. Men jag sitter hellre där än här och bli sjuk och hör ... NEJ USCH FY FAN ...

 


Natti natti :-)


IDIOT

Jag hatar människor som kommenterar anonym. Folk som inte vågar stå för vad dom säger. Folk som är så jävla fega och omogna. Jag blir så trött. Stå förfan för vem du är om du ska ha en åsikt. Annars kan du väl förfan lika bra knipa igen din fula käft och dra ifrån min blogg. I min blogg skriver jag exakt vad jag vill. Jag lägger ut exakt vilka bilder jag vill. Så nästa gång. Skriv ditt namn och visa att du har stake och stå för vad du tycker och tänker!


Jag älskar dig


Det värsta du varit med om

Hm, det värsta jag varit med om..
Jag kommer inte på något så. Men det var nog när jag tog hål i tungen. Även fast jag vill ha en till. Usch det gjorde så fruktansvärt ont. Det går inte ens att förklara i ord. Jag sov bort min smärta första dagen. Jag led mig igenom två veckor. Nej usch de är nog det värsta. Haha! Men nu vill jag ha en till i tungen. Måste bara ha modet och tålamodet till smärtan. Haha. Och nej jag är inte känslig. Naveln och läppen var verkligen INGENTING mot tungan. Haha.


Mina sötnosar och arga jag. Bild från halloween :-)


Dagens låt


I väntan på maten

Ja rubriken talar för sig själv. Jag sitter och väntar på maten. Jag har duschat så nu är jag fräääschhh. Haha ;-) Efter jag har ätit kommer nämnligen Jennifer förbi och säger hej. Det var inte igår man träffade henne. Sen efter de vet jag inte vad jag ska göra. Kanske ska höra vad Sofie gör för något.. Jaja! Nu är det mat iaf. Hejdå :-)


Länkbyte

 
http://nattstad.se/eliiindskog                                             http://selfreliance.blogg.se

Två super bra bloggar! Som båda skriver om vardagen och lite annat smått och gått. Kolla gärna in dom.
Du kommer inte att ångra dig!


Bläääää

Hej alla. Min sötnos ligger fortfarande och sovet. funderar på att väcka honom så han kan sova ikväll. Tänkte nog dra mig hemåt om en stund. Slänga in mig i duschen sen röra mig utåt och göra någonting. Jag ska även slänga in ett länkbyte lite senare när jag sätter mig vid datorn. Najs bajs liksom. Haha nä blä vad jag har tråkigt. Finns inget på tven heller.. Inte okej!!

Torsdag den 19/1 -12

Godmorgon alla go. Jag måste bara säga att jag aldrig har sovit så skönt som jag gjorde inatt. Min baby kom precis hem och väckte mig. Men vem tror ni ligger och sover nu då. Haha jo han. Jadu undra vad som händer en sån hära torsdag då.. Imorgon är de iallafall skola igen. Tolv till kvart i tre. Och btw. Min läpp är jätte svullen. Det ser verkligen ut som att jag satt in botox i den. Haha ;-) Nää, jag hör av mig senare. Hejs!

Mina ögon börjar bli tunga. Natti alla goa!


Det bästa som har hänt dig

Det bästa som har hänt mig är nog min äldsta lillebror Joakim. Han är mitt allt, han är luften jag andas. Jag är ingenting utan honom. Oavsätt om vi inte har den bästa relationen längre för att han bor så pass långt ifrån mig hos min pappa. Så är han endå den bästa. Utan honom är jag ingenting. Jag är luft.


Jag är nöjd!

Hejsan alla söta. Haha har både fått negativa och posetiva kommentarer. Men jag är nöjd iallafall. Jag ångrar det faktiskt inte ett dugg. Hehe! Ja idag när jag kom hem från stan gick jag och träffade Sandra en stund sen vidare till Johanna. Vi gjorde inte speciellt mycket. Men ett gott skratt har jag fått iaf.

Och nu sitter jag här och kollar på kniven mot strupen. Sov även två timmar inatt. Vilket jag inte ens känner av. Haha! Men jag lär nog bli trött snart. Det skulle inte förvåna mig ett dugg.


Gjorde en spontan grej. Vad tycks ;-)


Engelska?

Ja du. Hade nyss engelska. Men jag undrar om de mera var historia. Haha. Jaja varför klaga. Skönare att bara sitta och lyssna än att jobba. Nu inväntar jag per för att ha handel. Får se om de blir en bättre lektion. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och spelar harpan. Nä nu börjar jag. Hejs svejs ;-)

Jippi

Jaha kul ja. Klockan är strax innan fem. Patriks alarm har ringt i dryga halvtimman. Jag somnade för ca tre timmar sen. Tror ni jag är trött nu.. Nej det är jag inte. Åh bajs. Min klocka ringer om två timmar. Hoppas verkligen att jag somnar.. Ah ska väll få upp honom nu så att han inte försover sig. Hejs :-)

Nää nu säger jag godnatt, godnatt!


Jag är sugen på förändring..

Rubriken talar för hela inlägget..
Jag är så grymt sugen på förändring. Jag är en inte sån som vågar göra sånt. Men nu blev jag sugen på både det ena och det andra. Jag blev sugen på att bli blond. Inte blond blond. Men ah ni förstår vad jag menar. Men grejen är den att mitt hår är mitt allt och jag är jätte rädd.. Haha!

Men tror ni att jag skulle passa i blont? Tror ni att jag vågar?Två GAMLA bilder från när jag var blond. Var det typ 2006 kanske? Haha.


Eller behålla min naturliga hårfärg? Eller.....


Mörkt? Gamal fjortis bild, därför var jag tvungen att klippa lite.. Haha ;-)

Såå vad ska jag göra? HJÄLP MIG!!!


Dagens låt!


Rätt tråkig dag


Hej alla söta. Idag har jag inte gjort så mycket. Åkte hem och fixade iorning mig lite. Sedan drog jag förbi Sandra. Vi pratade lite och så. Sedan träffade jag Linda och Johanna. Vi var ute och gick en stund. Sedan när jag inte orkade gå längre så hoppade vi in i bilen åkte och träffade Jossan sedan Ida. Sen åkte vi mest runt runt runt. Haha kul liv.. Eller inte ;-) Sedan åkte jag hem till Patrik. Så nu sitter jag här i min ensamhet igen. Funderar på att sätta på en film och sen sova. Om jag nu kan de. Haha!


Ups... Godmorgon

Hej alla goa. Klockan är halv fem och jag vaknade typ för en kvart sen. Vilket är inte okej.. Imogon är de skola igen. Så jag hoppas verkligen att jag somnar tidigt inatt och kommer upp till skolan imorgon. Ah.. Ligger här i sängen. Super skönt faktiskt. Men funderar på att gå upp och ta mig en cigg så jag vaknar till lite. Skriver senare sötnosar!!

10 saker du vill göra innan du dör

Några saker jag vill göra innan jag dör.
Finns så mycket mera såklart!!

The rite

Ah jag hittade film och de var en helt otrolig film. Jag rekomenderar den verkligen för er som gillar att kolla på filmer som är lite verklighets baserade även om demoner ah gud ja. Satt på helspän flera gånger. Den var verkligen spännande.
Den var helt klart värd att se!

Nä nu ska jag ta en godnatt cigg sen ska jag nog gå och lägga mig. Om jag inte gör andra frågan på dendära leken eller vad man ska kalla de. Ja du, märker vi senare iaf. Inte för att jag tror att de är en kotte vaken just nu. Men men ;-) Haha!

  


Film mys

Hej alla söta!
Min pojk ligger och sover. Jag tänkte kolla på paranormal activity 3. Men nej nej. Dumma jag har ju laddat ner första filmen.. ÅH! Det blir att ladda ner rätt film imorgon och kolla då. Så nu ska vi kolla igenom min hårdisk och se vad den erbjuder för natten. Skriver nog senare. Pusspuss


Jag vill tillbaka!


Dagens låt


Alla har vi varit små

Jag saknar när allt var så enket. Man kunde bara leka sig igenom livet. Det fanns inga beskymmer. Det fanns inget skit snacka. Allt var bara så enkelt. Jag vill bli liten igen. Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden. Gör om allt om och om igen. Ta vara på min barndom vilket jag aldrig gjorde. Känns det som..


Måndag

Hejsan hoppsan. Just nu sitter jag hemma hos bästa Sandra. Vaknade strax innan tre då hon ringde och väckte mig. Jag länktar inte till skolan på onsdag. Usch måste vända tillbaka mitt dygn. Blä usch. Nej jag vet inte vad jag sska skriva. Jag har inget att skriva om. Så hejdåååå. Skriver nog senar

Dags att sova kanske?

Klockan börjar närma sig fem och jag sover inte än. Detta är verkligen inte okej. Nä ska krypa ner under täcket och siva. Min sötnos ska även åka till jobbet strax. Natti allesammans :-)

Presentera dig själv

Jaha jaja..

Jag heter Madeleine Gidetun och jag är 17år gammal. Fyller år den 28 mars 1994. Fyller alltså snart 18år. Wiie!
På fritiden gör jag inte mycket mera än att umgås med mina vänner, flummar runt och lever livet. Jag har inga direkt intressen så. Men jag har underhållt mig med dans & ridning förr i tiden. Haha. Men nu har jag blivit för lat för att göra något. Även fast jag många gånger har funderat på börja dansa igen. För det är något jag verkligen älskar att göra.

Jag är en väldigt sprallig och glad tjej. Älskar att göra galensaker. Är även väldigt envis och vill gärna ha allt på mitt sätt. Kan även bli sur för minsta lilla. Eller inte sur, mest irreterad. Men det tar inte lång tid innan jag skrattar åt det sen. Jag är även väldigt.. Väldigt trög. Så man måste typ förklara saker för mig minst två gånger innan jag förstår. Kan även vara väldigt stöddig och uppkäftig.. Jag skyller på Gidetun släkten ;-) Haha!

Det värsta jag vet är när folk ljuger och inte står för vad dom sagt eller vill ha sagt. Jag har även jordens sämsta självförtroende. Oftast när folk ger mig komplimanger säger jag ofta emot. "- Nej de är jag inte" T.ex.

Ska du charmas in hos mig ska du vara ärlig, glad, galen och dig själv. De är viktigt. Jag tycker inte om människor som tror att dom är något dom inte är.

Så nu har ni fått ett litet smakprov på mig!


10 frågor

Nä, som sagt. Svarar på en "fråga" varje dag.

1. Presentera dig själv.
2. 10 saker du vill göra innan du dör.
3. Det bästa som har hänt dig.
4. Det värsta du varit med om.
5. Den du känt längst.
6. Din klädstil.
7. Det dummaste du gjort.
8. Dina favoriter, mat, film, musik, kläder.
9. Den bästa resan.
10. Den roligaste tiden i ditt liv.

OCH JAG BÖRJAR REDAN NU!

02.26 Måndag

Hejsan, nä idag har det varit dålig uppdatering. Inte okej!
Idag vaknade jag upp som vilken dag som helst. Drog sedan hem duschade och lite sånt. Sen drog jag ut och träffade Markus, Oscar & Robin en stund sedan hem igen. Var hemma, tog det lugnt och inväntade Patrik som skulle komma och hämta mig. Sen varit hos Patrik. Sen för ett tag sen kom Markus, Jonas, Robin & Johanna och hämtade mig. Då vi drog till donken. Vilket jag ångrar just nu. För just nu sitter jag här med världens ondaste mage och mår super illa. Inte okej..

Min sötnos ska upp om två timmar och jag ska väcka honom. Hur ska jag orkar.. Lär nog sitta uppe tills han ska gå upp. För jag är inte ett dugg trött. Kanske sätta på en film eller något mysigt.


Söndag


Godmorgon! Igår var vi hos Fanny och firade henne. Mysigt folk. Senare när dom drog ut på krogen eller vad dom gjorde gick jag och Johanna till statiol och träffade Pontus. Sedan gick vi in för att värma oss. Och de slutade mez tt när vi gick där ifrån hade jag 23 bullar med mig. Haha de är ju inte illa. Sedan gick vi hem till Johanna. Och runt ett kom Patrik och hämtade mig. Ååh nu ligger jag här och vad händer idag? :-)

<3


Lördag

Hejsan hoppsan. Idag har jag inte gjort så mycket. Varit hos Patrik och bara chillat. Sedan åkte han till garaget och jag hem. Har ätit lite och har precis fixat klart mig. Ska till en Fanny som precis fyllt 20år. Så vi ska och fira henne. Dock ska jag inte dricka något. Eftersom det blev lite för mycket igår för min del. Haha! Men dåligt har jag endå inte mått idag. Skönt!

Nä, nu ska jag snart gå och möta Johanna. Så nu är det slut skrivet för idag tror jag. Kanske kommer ett godnatt inlägg sen. Ha en super lördag alla läsare. Puss.


Jag älskar och saknar dig!


Godmorgon antar jag

Hejsan. Har precis vaknat. Igår blev det alkohol. Men mår inte speciellt dåligt. Så :-) Nä igår gick jag och Ida hem till Robin. Där han, Markus, Oscar och Anna-karin satt. Lyssnade på musik. Pratade och skrattade. Och dansade även ;-) Och nu ligger jag här under täcket. Älskling ligger och kollar på någon film som går på tven. Ska nog mysa in mig hos honom. Hejs skriver senare :-)

Fredag den 13:onde

Jag har så sjukt tråkigt. Jag är party sugen. Men det finns typ ingen som vill vara det med mig. Jag sitter här i mitt kalla rum och väntar på bättre tider. Men ingenting händer.. Nej nu låter jag jätte nego. Men de är jag faktiskt inte. Haha!
Hoppas att mamma kommer hem snart för Madde är röksugen. Lite senare kommer nog Ida hit.
Vi får se vad vi hittar på.

Hittade en sak på min gamla blogg. Som jag tänkte förövrigt gör!

Avsluta meningarna.
Jag har insett att min senaste kyss: Var med världens finaste människa.
Jag pratar: Om mycket onödigt
Jag avskyr när folk: Ljuger och inte vågar stå för saker och ting.
Min bästa vän är: Sandra Jonsson
Min första vän heter: Josefine Brodd
Kärlek är: Helt underbart!
När jag borstar tänderna: Blir tänderna rena? Haha 
När jag lagar mat: Blir jag oftast nöjd
Jag tänder på: Ögon & leende

Jag är rädd för: Att förlora allt
Den värsta känslan är: Att bli sårad
Den bästa känslan är: Att vara omtyckt och skratta
Jag är bäst på: Att vara mig själv
Jag är sämst på: Att ljuga
Om jag va ett djur Hm, fågel kanske
Min mobiltelefon är: Min bästavän nu mera!
När jag vaknar på morgonen: Spelar jag wf, haha
Just nu tänker jag på att: Jag vill festa...
Bebisar är: Söta

dagens låt


godmorgon godmorgon

 

Hejsan hoppsan bloggen! Jag har precia vaknat ligger här i sängen och spelar wf och väntar.på att mitt hjärta ska komma hem från jobbet. Idag har jag ingen aning om vad som händer. Det är ju trotts allt fredag. Något måste ju hända. Förra helgen tog jag det lugnt. Funderar på att vara lite vildare denna helg. Haha!! Pusspuss hörs senare ;-)


jag blir tokig

Jaaa jag blir tokig. Nu tänker jag skriva av mig av de störta problemet jag har just nu.. Jo de är så att jag har haft mens i över tre månader nu. Jag får ryck. Visst jag har nt haft de hela tiden. Men i princip tre månader. Jag får ryck för den försvinner aldrig. Jag har precis kollat upp vad de kan vara. Jag har bytt p-piller. Men den slutade ju inte för de. Jag har gått på gyn och de är inge fel där. Läkaren jag pratade med bad mig att ta blodprov. Vilket jag gjorde idag. Hon frågade mig om jag gått ner på senaste tiden. Ja det har jag. Men vad kan de orsaka tänkte jag.. Hon berättade för mig att min mens kan förekomma för att jag inte tål mina p-piller eller att jag kan ha fått någon slags anorexia. Vilket jag inte hajar. Jag är inte något jävla anorexier för att jag har gått ner i vikt den senaste tiden. Jag vill bara ha bort min äckliga mens jag får fan panik på dehära. Plus så säger hon åt mig att ha tålamod. Vadå tålamod? Hon säger att jag ska vänta iaf två månader till och se om mensen försvinner. Men vilken jävla människa ska behöva ha mens i över fem/sex månader.. Ja, jag har inte de tålamodet iaf. Jag vill bara att den ska försvinna nu. Jag hatar att vara tjej för tillfället. Jag ska bli tjock så dom inte tror att jag är en anorexier. Nej usch vad arg jag blir. Men nu har jag fått ur mig detta. Och de var bara de jag ville. Godnatt!!


du kom som en vind

Är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om så är det bara att slänga iväg en kommentar :-)

Just nu sitter jag här i sängen. Kollar lite smått på tv:en och hör mitt hjärta ligga brevid mig och snarka. Han är nog jordens finaste alltså! Nej jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har sån sjukt dålig fantasi..

Kanske skriver ett godnatt inlägg sen.
Pussis!

du är världens bästa

Johanna Lilliesköld.
Ord går inte att beskriva hur mycket du verkligen betyder för mig. Jag vet att jag inte var varit den bästa vännen mot dig den senaste tiden. Men jag lovar att jag ska bättre mig. Du är en sån fantastisk person. Du gör mig alltid glad och jag har aldrig tråkigt med dig. Du ger mig kraft att orka dagarna som kommer och går.

Dom dagarna vi bara har tagit det lugnt. Dom dagarna vi har festat som aldrig förr. Dom dagarna som vi inte haft ett skit att göra. Så har vi endå haft kul. Vi har inte känt varandra speciellt länge. Men jag vet endå att du är en person man alltid kan lita på. Som alltid ställer upp oavsätt vad. Du är ärlig och rak. Du står för vad du tycker och tänker.

Och de är just de jag tycker är så bra med dig. Jag älskar dig för att du är du och inte någon annan. Jag älskar att du kan berätta helt ointresanta saker. Även fast jag egentligen hatar de. Jag älskar att våra lossas bråk. När det alltid slutar i skratt och att vi oftast ligger på golvet av någon anledning. Jag älskar dig Johanna. Jag är så grymt glad att jag träffade dig. Du är en helt underbar tjej. Och jag lovar dig. Att jag kommer alltid ställa upp för dig. Finnas för dig. Stötta dig genom allt. Du är så mycket mera än bara en vän. Du är bland dom bästa vännerna man kan ha.


Efter regn kommer solsken

 
Ja som sagt. Blodprover är taget. Efteråt drog vi till Nancys. Mycket gott. Åkte sedan hemåt. Just nu sitter vi i min säng och väntar på bättre tider tror jag. Haha! Nä vi får väl hitta på något. Och jag håller tummarna för att mitt hjäeta inte somnar ;-) Nä nu har jag slut på fantasi. Hejs


godmorgon

Ja, godmorgon då.. Just nu ligger jag här i sängen. Jag ska strax börja röra mig upp ur sängen för att ta mig ut till bussen. Jag och Ida ska nämligen in till Södertälje och käka. Plus att jag ska ta blodprov. Hehe.
I love you :-)


du ger mig hopp för morgondagen

Just nu ligger jag här i sängen. Min sötnos är också fortfarande vaken. Han ligger och tittar på pistvakt även fast han borde sova. Hans alarm ringer om fyra timmar.. Men men han får väl skylla sig själv att han sov när han kom hem haha. Näää. Ska krypa ner under täcket nu. Natti :-)

ta vara på de du har, en dag kan du förlora deLigger här i sängen lyssnar på musik och drömmer mig bort. Ska snart äta något sen röra mig mot Södertälje. Ska på en undersökning eller vad man ska kalla de. Är lite nervös faktiskt. Men det kommer nog gå bra.

Senare ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt. Kanske ska vara med Johanna.. Mysigt. Saknar min brutta.


Jag älskar dig!


its you and me

Klockan är halv åtta. Jag är så grymt trött. Har sovit fyra timmar dom senaste dagarna. Men idag har jag sovit lite mera. Nää usch! Jag skriver mera senare. Hejs :-)

varje ros har sin tagg

Hejsan hoppsan!

Jag känner mig så grymt duktig!!
Idag har jag varit i skolan, Södertälje, ungdomsmottagningen, lagat mat, tvättat, duschat & tagit ur disken ut diskmaskingen. Det är inte ofta lilla Madde gör sånt.. Hehe.

Nä, jag har precis fixat klart mig.
Och vad händer nu då? Undra om jag ska höra av mig till min sötnos Johanna och kolla vad hon har för sig..
Mina fyra timmars sömn börja kännas av nu. Blir att lägga sig i tid ikväll.
Nej jag vet inte vad jag ska skriva. Så nu säger jag hejdå så länge ;-)


godnatt


Saknar allt med dig!


du är min drog, mitt hjärta, mitt allt

Hej Gud!

Jag vill tacka dig för de du givit mig. Kommer du ihåg när jag bad dig om hjälp? Hjälp att hitta någon som kan fylla min vardag. Hitta någon som inte utnyttjar mig eller någon som bara tar mig för mitt utseende? Jag ville hitta en kille som faktiskt kunde tycka om mig för just den jag är. En kille som tycker om mig även fast jag inte är den snyggaste, smartaste och klokaste personen. Utan en kille som tar mig för min sjuka humor, tröghet och lathet.

Och Gud vet du vad? Jag tror jag har hittat den killen som kan fylla ut min vardag.. Det är en kille som gör mig sjukt glad. Han får mig alltid att skratta. Han gör mig lycklig. Gud, du vet att jag aldrig har haft det lätt. Mitt liv har alltid varit en bergodalbana. Men efter jag träffade den hära killen har jag aldrig tänkt negatift. Jag har aldrig tänkt på det dåliga. Bara det bra i livet.

Gud, denna kille kommer du tycka om. Han är den mest fantastiska och underbara killen jag träffat.Vi är inte lika. Vi har inte mycket gemensamt. Men jag har aldrig tråkigt med honom endå. Jag har ju alltid varit den dära tjejen som älskar att festa och vara uppe hela nätterna och göra galensaker. Inte ta ansvar för fem öre. Medans den hära killen är inte party kungen, han är mera bilar kungen. Han som jobbar och tar sitt ansvar.

Men det kanske är bra att vi inte är speciellt lika? Han har redan fått mig att ta mera ansvar. Även fast han nog inte vet om de. Jag är inte ute och hänger hela nätterna. Jag dricker inte varje fredag, lördag längre. Jag dricker inte så fort jag får chansen som jag gjorde förr. Utan jag är hellre med honom! Men jag kan ju lova dig Gud. Jag kommer aldrig sluta festa.. Hehe!

Men jag ville bara tacka dig Gud. Tack för att du gjorde så jag fick träffa denna underbara kille. Jag älskar typ allt med honom. Jag älskar hur han ser på mig, hur han tar på mig, hur han pratar med mig. Även om han ofta retar mig för Georts och jag honom för smygbög.. Haha! Så är han faktiskt den finaste killen jag mött.

Gud vill du veta en till sak? Jag är faktiskt kär i den hära killen. Jag är jätte kär i honom. Just nu medans jag sitter och skriver detta så hör jag honom ligga och snarka så sött bakom mig. Han är så underbart söt när han ligger där. Och klockan bara tickar på. Ibland kan jag bara ligga flera timmar och kolla på honom. Jag drömmer mig bort, jag kan liksom bara inte sova. För jag kan inte sluta tänka och titta på honom.

Är jag inte med honom känner jag mig tom. Jag känner mig ensam. Allt jag vill är att vara med honom. Jag kan inte tänka på något eller någon annan än honom. Han fyller min dag med glädje. Varje gång jag får ett sms av honom skiner jag upp. Oavsätt vad det står. Han ska bli min, han är MIN!

Nej nu måste jag avsluta detta meddelande till dig Gud. Jag ville bara tacka dig för att du givit mig detta undervärk.

.


de är tur att wf finns när man inte kan sova


varje dag är en ny dag

Det är ett nytt år. Nya förväntningar. Nya besvikelser. Nya tankar. Nya tag.

Just nu sitter jag här vid datorn. Jag är inte ett dugg trött och det är skola imorgon.. Jag länktar inte. Jag vill inte. Men jag måste. Jag måste ta tag i skolan nu. Måste börja sköta mig och gå dit. Oavsätt hur trött jag är på morgonen, hur lat jag än är. Det måste nog bli mitt nyårslöfte..

Godnatt!

"Du är den finaste jag träffat.
Jag är glad att du är min och inte någon annans!"


bit ihop, le och spela lycklig


RSS 2.0